background image
Mijn Winkelmandje
Helemaal David Beckham – Beauty Center

Helemaal David Beckham

Gepost op 20/05/2020 in Mannen

David Beckham

Voetbalheld, stijlicoon en trotse papa van vier: David Beckham is een levende legende. Een kijkje in de fascinerende lifestyle én badkamer van deze ‘Goldenballs’. Lees je mee?

David Beckham blaast op 2 mei 45 kaarsjes uit: hét moment om eens wat dieper te graven in het leven van deze ex-profvoetballer. Wat we alvast hebben opgegraven: het moment waarop hij zijn vrouw Victoria Beckham leerde kennen, enkele dubieuze haarstijlkeuzes en natuurlijk een verzorgingsritueel op maat van de metroseksueel. Maak kennis met de man achter de killer smile (en 55 tattoos).

Van profvoetballer tot familieman

David Beckham werd geboren in Londen en was tot 2013 professioneel middenvelder bij onder ander Manchester United en Real Madrid. Tijdens zijn gigantisch succesvolle voetbalcarrière was zijn lichaam zelfs verzekerd voor maar liefst 235,2 miljoen euro! Het enige dat bij Beckham hoger scoort dan voetbal, is zijn gezin. David ontmoette zijn Spice Girl Victoria Adams voor het eerst in 1997 in de spelerslounge na een van zijn matchen. Ze trouwden in 1999 (de trouw kostte meer dan een half miljoen euro!) en kregen in datzelfde jaar ook hun eerste zoon, Brooklyn. Nadien kregen ze nog twee zonen, Romeo en Cruz, en een dochter, Harper.

https://www.instagram.com/p/B6y0Q-5BAsd/?hl=nl

Over mohawks en metromannen

David Beckham was al van jongs af aan veel bezig met zijn uiterlijk en experimenteerde al met talloze looks – de ene al geslaagder dan de andere. Herinner je je bijvoorbeeld zijn iconische mohawk nog? Of zijn gekke vlechtjesfase anno 2003? Zijn focus op zijn eigen voorkomen was ongezien in die tijd. Zo ongezien zelfs, dat een Britse journalist in 2002 er een heel nieuwe term voor bedacht: metroseksueel, een man die geïnteresseerd is in mode, persoonlijke verzorging en trends.

Tattoos met een verhaal

Maar liefst 55 (!) tattoos sieren het goddelijke lichaam van David Beckham. Zo staat de naam van zijn vrouw Victoria Beckham op zijn onderarm in het Sanskriet, omdat hij het in de Engelse spelling naar eigen zeggen maar smaakloos vond. Op zijn borstkas staat een afbeelding van Jezus en drie engelen die zijn zonen verpersoonlijken, en in zijn nek staat de naam van zijn dochter getatoeëerd met een grote roos erboven. Toen hij zonder niet-bedrukte lichaamsdelen leek te vallen, liet hij in 2017 dan maar de linkerkant van zijn schedel bewerken met een tattoo van een zonnestelsel. Een gedurfde keuze, maar wel eentje die hij later makkelijk kan verstoppen met een nieuw, langer kapsel.

Simpele verzorgingsroutine

Je zou verwachten dat een man als David Beckham úrenlang spendeert in de badkamer, maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn! Vroeger gebruikte hij zelfs gewoon de producten van zijn vrouw Victoria Beckham. Tegenwoordig heeft hij wel zijn eigen producten, maar is zijn verzorgingsroutine nog steeds heel basic: hij gebruikt elke dag een gezichtsreiniger, moisturizer en oogcrème. Een goede verzorging vindt David wel belangrijk: “Vandaag de dag is dat aanvaardbaar geworden. Mannen vinden het normaal om over hun producten en routine te praten en wat ze doen om hun huid en haar te verzorgen. Dat vind ik fantastisch!” Zijn baard scheert hij al 15 jaar niet meer, sinds hij dat tijdens een vakantie deed en zijn zoontje Brooklyn in huilen uitbarstte omdat hij zijn vader niet meer herkende. Zelf vindt hij dat hij beter staat met stoppels – en wij geven hem natuurlijk graag gelijk!

Zelf ook een David Beckham-approved verzorgingsroutine? Probeer eens de Reinigingsgel van Biotherm, M Protect Daily Hydration van Clinique en Force Supreme Eye Architect Anti-Aging Oogserum van Biotherm.

https://www.instagram.com/p/BnHHS8-BgUB/?hl=nl