background image
Mijn Winkelmandje
Voel je als een koning met K by Dolce&Gabbana – Beauty Center

Voel je als een koning met K by Dolce&Gabbana

Gepost op 10/09/2019 in Mannen
Voel je als een koning met K by Dolce&Gabbana

In een koninkrijk is slechts plek voor één koning, maar met K by Dolce&Gabbana, de nieuwste geur van Dolce&Gabbana, kan iedereen zich koning voelen. Ben jij klaar om de troon te bestijgen?

Dolce&Gabbana lanceert K by Dolce&Gabbana, een geur die staat voor de moderne mannelijkheid, voor een koning van het alledaagse leven. Charismatisch, genereus en liefdevol. Met deze geur voel jij je een koning te rijk!

Mariano di Vaio

Zeldzame mix

De mix van citrusvruchten, salie en geranium is inspirerend en verleidelijk, maar door de toevoeging van piment-essence, een ingrediënt dat zelden in parfums wordt verwerkt, krijgt de geur dat échte karakter dat past bij een moderne koning.

In Mariano di Vaio heeft Dolce&Gabbana de belichaming van de geur gevonden. Als echtgenoot, vader, ondernemer én winnaar van een GQ Man Of The Year Award, is hij ook wel de ‘koning’ van het alledaagse leven te noemen.

K by Dolce&Gabbana

De kroon

Maar geen koning zonder een kroon. Dat weten ze bij Dolce&Gabbana ook. De dop van de K by Dolce&Gabbana flacon is dan ook een handgemaakte kroon bedekt met deeltjes van 24-karaat goud en koningsblauwe bolletjes van lapis lazuli. Een unieke royal touch aan een al even unieke geur.