Contact Klantenservice Winkelzoeker
Breng je mannen skincare routine naar een next-level! – Beauty Blog

Breng je mannen skincare routine naar een next-level!

Gepost op 30/04/2024 in Mannen

Beauty Tips by Robert
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

De kou en (hopelijk) de ergste guurheid is voorbij! Tijd om mijn huid eens extra te verzorgen! Ik heb een flinke verkoudheid gehad en merk dat door de winter mijn huid een beetje was uitgedroogd en een doffe en vermoeide uitstraling had. Time to Shine!

De voorbereiding

Ik ben altijd al fan geweest van de producten van Shiseido. Ik zag dat er nieuwe producten waren. Dat betekent tijd om te onderzoeken of ik dit product toevoeg aan mijn must-haves! Natuurlijk is het belangrijk voordat je skincare aanbrengt, om de huid goed te reinigen. Ik reinig mijn gezicht en hals met de SHISEIDO Men Face cleanser, maar je kunt natuurlijk iedere cleanser gebruiken.

1113382

Het serum

Ik begin met het serum, SHISEIDO Ultimune power infusing concentrate. Ik gebruik 3 pompjes en masseer dit in mijn gezicht. De textuur is vrij zacht, en wordt eigenlijk direct opgenomen door de huid en geeft een heel verfrissend gevoel!

1113368

De crème

Over het serum heen gebruik ik de SHISEIDO Skin empowering cream. Hiervoor gebruik ik een grootte van een amandel en kan hier makkelijk heel mijn gezicht en hals mee doen. De structuur van deze cream is wat dikker, vetter en voller, maar wordt goed opgenomen door de huid! Mijn huid blijft na het aanbrengen nog even vet, maar ook de crème wordt gedurende de dag goed opgenomen door de huid. Fijn! Want niemand wil een vette huid.

1172905

Mijn review

En? Voeg ik SHISEIDO toe aan mijn beauty must-haves? Absoluut! Sterker nog, ik heb 2 nieuwe must-haves! Ik heb beide producten nu een goede twee weken gebruikt en ik zie hoe mijn huid een oppepper heeft gekregen. Mijn huid oogt en voelt gehydrateerd, daarnaast zijn fijne en droge lijntjes zichtbaar verminderd.

Het serum is in de zomer denk ik ideaal als dagverzorging. Juist omdat deze direct zorgt voor een verfrissend effect. Ik laat jullie nog weten hoe dit mij gaat bevallen wanneer het wat warmer wordt!

Wat is jouw must-have van SHISEIDO?

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!