Contact Klantenservice Winkelzoeker
De buzz van TikTok: Cherry Cola lips – Beauty Center

De buzz van TikTok: Cherry Cola lips

Gepost op 19/03/2024 in Make-up

Hot en trending all over TikTok en Instagram? De Cherry Cola lips! Een opkomst uit het niets gecreëerd door “die hard” TikTokkers, maar vandaag gaan donkere lipkleuren viraal en neemt deze trend al je angsten weg. Hello bruine en rode tinten voor de klassieke Cherry Coke glossy, pouty lips!

Wat zijn Cherry Cola Lips?

Wil je een make-up trend met net iets minder cafeïne dan de latte make-up? Dan zijn de Cherry Cola lips misschien wel iets voor jou! De trend die TikTok bij storm nam, bestaat uit donkerbruine en kersenrode tinten, net zoals een Cherry Cola. IT girls Kylie Jenner en Lana Del Rey zijn er al aan verkocht!

Hoe creëer je deze make-uplook?

Lip primer

Never skip prep! Begin met het aanbrengen van een lip primer om ervoor te zorgen dat je lippen gehydrateerd blijven tijdens de dag. Dit helpt ook zodat de lipliner langer blijft zitten zonder uit te lopen.

1062485

Lipliner

Kies een lipliner met een donkerbruine kleur zodat dit later contrast geeft met je Cherry Cola gloss. Begin bij de cupidoboog en teken langs de natuurlijke lip vorm. Dit helpt om je lippen een mooie shape te geven en voorkomt dat de lipgloss uitloopt.

1118835

Finishing touch met lipgloss

Om het helemaal af te maken gebruik je een kersenrode lipgloss in het midden van je lippen en werk je dit naar buiten uit.

1156019

Beyond the lips: geef de Cherry Cola Look de beste finish

Voor je ogen kun je kiezen voor een neutrale oogschaduw om de aandacht op je lippen te houden. Breng vervolgens een dunne lijn eyeliner aan langs je bovenste wimperlijn om wat extra definitie toe te voegen. Maak het af met een paar lagen mascara voor long lasting zwarte wimpers. Voor je gezicht kun je kiezen voor een subtiele blush om wat kleur toe te voegen aan je wangen. Vergeet niet om ook wat highlighter aan te brengen op je jukbeenderen voor een shiny glow. Gebruik als finishing touch setting spray zodat je heel de dag van je Cherry Cola look dag kan genieten!

1118807
902101
1293221
932831
1173192
1185582
961881

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!