Contact Klantenservice Winkelzoeker
Ga voor kleur! Zo draag jij de statement lip – Beauty Center

Ga voor kleur! Zo draag jij de statement lip

Gepost op 30/04/2019 in Make-up
NEW YORK, NY - MAY 05:  Model Joan Smalls attends the "Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 5, 2014 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Vind jij een diep donkere of juist super felle lippenstift prachtig, maar kies je toch altijd weer voor een veilige nude tint? Vanaf nu niet meer! Van hardblauw tot donkerpaars, met deze 5 tips rock jij de bold lip!

1

Gewoon doen!

Nude lippenstiften zijn prachtig, maar niet heel spannend. Een statement lippenstift is niet alleen krachtig voor je lippen en je look, maar ook voor je humeur! Weg met die veiligheid, draag élke kleur met zelfvertrouwen! Kies bijvoorbeeld een van de vele kleuren van Guerlain Rouge G. Van fris roze tot diep donkerpaars, met een statement lip en een verse dosis zelfvertrouwen ga jij stralend de straat op!

2

Kies jouw perfecte match

Een statement lip kan in eindeloos veel kleuren. Zo kun je kiezen voor diep donkerbruin, fel paars of zelfs hard blauw. Probeer verschillende kleuren uit om te ontdekken welke jou het beste staat of doe inspiratie op bij celebs met dezelfde huids- en haarkleur. Klaar voor blauw? Het Blue Blood set van Jeffree Star Cosmetics bevat 7 tinten blauw om uit te proberen. Niet voor groentjes!

3

Ga voor longlasting

Nu jij jouw perfecte kleur hebt gevonden, kun je ook nog een keuze maken voor het soort product. Wil je liever mat of glanzend? Longlasting of juist makkelijk te verwijderen? Vaak is met een statement kleur een matte en longlasting lippenstift het handigst, zo voorkom je dat je gezicht of tanden opeens blauw, groen of paars zien. De Vice Lipstick Comfort van Urban Decay is er in alle kleuren van de regenboog en blijft zitten waar die hoort!

4

Gebruik een lipliner

Het gevaar van een statement kleur op de lippen is dat je binnen no-time van chic naar clown kunt veranderen. De lippenstift moet met precisie worden aangebracht en het ultieme redmiddel hierbij is een lipliner! Met een lipliner kun je jouw lippen mooi vormgeven het zorgt ervoor dat de lippenstift blijft zitten waar die hoort. Een roze of rode statement lip? Dan vind je vast de juiste kleur tussen de Colours Lip Pencils van Sensai. Makkelijk in gebruik én versterkt de kleur van jouw lippenstift! Bij bontgekleurde lippen kun je kiezen voor een transparante liner, zoals de Anti-Smudge Lip Contour Pencil van Collistar. Altijd een match!