background image
Mijn Winkelmandje
3, 2, 1 … Happy New Partylook! – Beauty Center

3, 2, 1 … Happy New Partylook!

Gepost op 02/12/2019 in Make-up

Nog aan het nadenken over je goede voornemens? Wij weten het allerbelangrijkste: het nieuwe jaar stralend beginnen! Met deze feestelijke metallic make-uplook gaat jou dat lukken, zeker weten!

Baby, you’re firework

Met de jaarwisseling voor de deur ben jij vast al druk bezig met alle voorbereidingen. Van het uitzoeken van het mooiste glitterjurkje tot aan een feestelijke nagellak. Nu alleen nog je make-up! Creator Lamya laat zien hoe jij een metallic partylook creëert die schittert als vuurwerk. Ook delen we handige tips om je make-up te fixeren en zo flawless te blijven stralen tot in de late uurtjes! Wishing you a happy new year’s partylook!

1

ALL NIGHT LONG

Een van de belangrijkste dingen bij een nieuwjaarslook is – naast heel veel glitter – dat je make-up lang mooi blijft zitten. Het echte feest begint namelijk pas na twaalven! Zorg dus voor een long-lasting look door een primer te gebruiken onder je basismake-up. Gebruik een oogschaduwprimer om er zeker van te zijn dat deze metallic ooglook de hele nacht blijft sprankelen. Met de Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay ben jij verzekerd van een flawless ooglook!

2

FRISSE START

Het nieuwe jaar betekent een frisse start, ook voor je make-upkwasten! Deze moet je sowieso regelmatig schoonmaken, maar wat beter dan een nieuw jaar vol beautylooks te beginnen met schone oogschaduwkwasten? Fresh and ready? Let’s go! Begin met de lichtste tint uit het Naked Honey Eyeshadow Palette en breng deze aan als basis over het gehele ooglid. Vervolgens bouw je de look op met warme, matte tinten van licht- naar donkerbruin.

3

GLAM TIME

Het is tijd om de sparkle tevoorschijn te halen! In de Honey Pot Set van Urban Decay zitten bijna alle essentials om je look af te maken. Inclusief een minivariant van het Honey Eyeshadow Palette voor als je iets bij wil werken ’s avonds. Neem de Eyeshadow Primer, maar dit keer met een kleurtje! Deze primer is shimmery gold en daardoor prachtig op het midden van het ooglid. Om dit te versterken kun je nog wat extra goud uit het oogschaduwpalet eroverheen aanbrengen. Nog wat goud in de ooghoeken en onder het oog en je look is bijna compleet!

4

EYEOPENER

Breng het Perversion 24/7 Glide-On Eye Pencil uit het Naked Honey Set aan in de binnenste rand van je oog. Hiermee vergroot je je blik. Van nature geen lange, wapperende wimpers? Gelukkig bestaan er false lashes! De Nora wimpers van Queen Tarzi zorgen voor een natuurlijke, maar volle look.

Moet jij op oudejaarsavond gewoon aan het werk en ga jij direct vanuit kantoor de dansvloer op? Dan kan deze ooglook nog steeds! Neem het handige miniformaat van het Honey Eyeshadow Palette en de nepwimpers mee in je tas. Het extra goud (zie stap 3) en de nepwimpers kun je ook prima even tussendoor op het toilet aanbrengen. Zo transformeer je in no-time je look van business chic naar new year’s partylook!

5

GLOW, GLOSS & GO

In het Honey Eyeshadow Palette zitten ook mooie gouden tinten die je goed als highlighter kunt gebruiken. Ga voor subtiel of juist voor super shiny! Neem vervolgens de Honey-Scented All Nighter Makeup Setting Spray uit het Urban Decay-setje om je look tot wel 16 uur lang on fleek te houden. De setting spray ruikt heerlijk naar zoete honing.

En last but not least: de lippen. Heb jij een uitgebreid diner of ga je direct de dansvloer op? Pas hier zeker je lipstick op aan. Een gloss is extra mooi in het discolicht, maar voor een diner kun je beter kiezen voor een long-lasting lipstick, zoals de Matte Madness van BE Creative Make Up. Zo kun je de hele avond ongestoord genieten!