Contact Klantenservice Winkelzoeker
Classy but Sassy: een make-up look met karakter! – Beauty Center

Classy but Sassy: een make-up look met karakter!

Gepost op 08/02/2019 in Make-up
HB_Sassy Lady_1900x1070

Jij wilt op de hoogte zijn van de laatste make-up trends? We’ve got you covered! Maak een statement met deze classy but sassy look.

Rock it, own it.

Jij blaakt van het zelfvertrouwen in alles wat je doet en weet de juiste balans te vinden tussen classy & sassy. Versterk die mooie eigenschap met een passende make-up look. Gewaagd? You are too glam to give a damn!

1

Raise your brows

Met jouw krachtige karakter zorg je geregeld voor opgetrokken wenkbrauwen. But who cares? Als jouw wenkbrauwen maar goed zitten. Het Eyebrow Pencil van BE Creative Make-up heeft een precieze punt waarmee je jouw wenkbrauwhaartjes perfect kunt bijtekenen. Sharp like you!

2

Draw the line

Grenzen aangeven is voor jou geen probleem. You’ll draw that line! Een sassy eyeliner look kan dan ook niet ontbreken. Met de Plumer Liner van Lancôme kun je heel nauwkeurig een intens zwart lijntje trekken. Super handig voor deze futuristische eyelook!

3

Blikvanger

4

Make me blush

Voor wat kleur in je look, breng je een frisse perzikkleurige blush aan op de wangen. Past precies bij jouw kleurrijke persoonlijkheid. De Pure Color Envy Blush van Estée Lauder versterkte de innerlijke gloed van de wangen en geeft jouw wang een jeugdige glans. So cheeky!

5

Perfect in balans

We gaan voor classy but sassy, dus bij een krachtige ooglook kiezen we voor een romantische, zachte lippenkleur. De Clinique Pop is er in oneindig veel mooie peachy en nude tinten en is een lippenstift en primer in één. Dat betekent gladde, verzorgde én gekleurde lippen tegelijkertijd!