background image
Mijn Winkelmandje
TEST: de beste long lasting lipsticks voor Kissing Day – Beauty Center

TEST: de beste long lasting lipsticks voor Kissing Day

Gepost op 09/04/2019 in Make-up

Liefde uit je natuurlijk het beste met een hele dikke kus. Een long lasting lipstick is dan ook onmisbaar tijdens Kissing Day. Lamya test 6 lipsticks die beloven kissproof zijn. Welke blijft het beste zitten?

Velour Lip Scrub

Jeffree Star Cosmetics

Sommige long lastig lipsticks kunnen droog aanvoelen. Bereid daarom je lippen voor met een lip scrub. Zo zijn je lippen goed gehydrateerd en voelen ze babyzacht aan. De Velour Lip Scrub van Jeffree Star is 100% vegan en vrij van parabenen. Verantwoord kussen dus!

Rouge Dior Ultra Rouge

Dior

De Ultra Rouge lipstick van Dior is tussen alle liquide lipsticks de enige ‘normale’ lippenstift in deze test. De lippenstift droogt halfmat op en behoudt een crèmeachtige textuur. De lippenstift voelt dan ook heel zacht aan op de lippen. Ondanks dat de lippenstift door de zachte textuur best wel afgeeft, blijft deze lang op de lippen zitten. Als je op zoek bent naar een verzorgende, goed gepigmenteerde, long lastig lipstick, dan is dit jouw match!

Liquid Matte Lipstick

BE Creative Make Up

Matte Me Liquid Lipstick

Sleek

Met de verschillende kleuren van de Matte Me Liquid Lipstick van Sleek zit het wel goed. Maar is de lipstick ook kissproof? Yes! Ondanks dat je de lipstick wel een beetje voelt zitten, geeft deze helemaal niets af. Fijn!

Addict Lip Tattoo

Dior

Het aanbrengen van de Addict Lip Tattoo van Dior is al een feestje op zich door de fijne, vloeibare textuur. De lipstick is een beetje transparant en hoe meer laagjes je aanbrengt hoe gepigmenteerder de kleur wordt. Zo kies je zelf de intensiteit. De lipstick geeft niets af en is super long lastig. Je moet zelfs moeite doen deze van je lippen te krijgen. Wow!

Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Cosmetics

Ook voor de Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star geldt: eerst even een lip scrub aanbrengen om droge lippen tegen te gaan. Na aanbrengen is deze lipstick in no-time opgedroogd, super! Wel geeft de lipstick een heel klein beetje af. Dit komt waarschijnlijk door de textuur, die is iets dikker dan de andere geteste liquid lipsticks.Article tags: lippenstift, long lasting, mat