Contact Klantenservice Winkelzoeker
Kristen Stewart draagt parels op haar ogen – mooi! – Beauty Center

Kristen Stewart draagt parels op haar ogen – mooi!

Gepost op 23/05/2018 in Make-up
Kristen_stewart_1900x1070

Op de rode loper van filmfestival in Cannes droeg actrice Kristen Stewart piepkleine parels op haar ogen. Wordt deze eyeliner-look de nieuwe trend?

Kristen Stewart verscheen op het filmfestival van Cannes met de mooiste oogmake-up die we in lange tijd gezien hebben. De zilverwitte eyeliner met parels sluit helemaal aan bij de ‘juwelen-make-up’ die we afgelopen seizoen veel op de catwalks zagen. Niet iets voor elke dag, maar als je eens een feestje hebt: zeker doen!

Witte cat-eye

Make-up artist Beau Nelson postte de look van Kristen op zijn Instagram, waarbij je alle details prachtig kunt zien. Kirsten draagt een onberispelijke witte cat-eye, waarvoor je bijvoorbeeld Sisley Phyto-Kohl Perfect kunt gebruiken. Daaroverheen is een rijtje kleine parels aangebracht. Keurig geborstelde wenkbrauwen en licht aangezette wimpers maken Kristens beauty look compleet. Daarvoor is Lancôme Hypnôse Mascara ideaal.

Zacht zand

Op haar oogleden draagt Kristen een zachte zandtint, zoals je die vindt in het palette Urban Decay Naked Basics. Vlak onder haar wimpers is met een bruin oogpotlood, zoals Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil, een dun lijntje getrokken. Dat maakt haar ogen sprekender, maar is minder hard dan zwart. Hairstylist Bridget Brager bedacht het ballerina-achtige knotje in Kristens haar.

 

Details #pearls #kristenstewart

A post shared by Beau Nelson (@beau_nelson) on

Kies safe

Wil je deze parel-look zelf proberen? Zorg er dan voor dat je pareltjes kiest die geschikt zijn om rond je ogen te gebruiken. Breng ze aan met speciale huidlijm of kies zelfklevende steentjes. Kraaltjes uit de kralenwinkel zijn niet geschikt: die kunnen de tere huid rondom je ogen irriteren. En dat wil je natuurlijk niet.

Bron: teenvogue.com