background image
Mijn Winkelmandje
Helemaal Jessica Biel – Beauty Center

Helemaal Jessica Biel

Gepost op 10/04/2020 in Make-up

Jessica Biel

Getalenteerde actrice, fervente sportfanate en natural beauty: de mooie Jessica Biel is een echte inspiratiebron. Wat zijn haar beste beautygeheimen om er altijd zo stralend uit te zien?

Mary van 7th Heaven, Cora van The Sinner, echtgenote van Justin Timberlake en mama van de vijfjarige Silas. De Amerikaanse actrice Jessica Biel heeft heel wat rollen op haar naam staan, maar wij zijn vooral benieuwd naar welke rol beauty in haar leven speelt. Oftewel: wat zijn haar ultieme beautygeheimen om er altijd zo stralend en jong uit te zien?

Van Pringles tot Hitchcock

Jessica Biel werd geboren in de stad Boulder in het kleine plaatsje Ely in Minnesota, vlak tegen de grens met Canada. Als kind was ze een echte tomboy en hield ze zich vooral bezig met voetbal, rennen, fietsen en skiën. Ook deed ze gymnastiek op hoog niveau. Ze zong al op jonge leeftijd in muziekproducties en toen ze 11 was, verscheen ze voor het eerst op een scherm: in een reclamefilmpje voor Pringles. Pas met haar rol als Mary in 7th Heaven brak ze écht door. Intussen heeft ze al heel wat films in haar portfolio staan, zoals Valentine’s Day, The A-Team, New Year’s Eve en Hitchcock. Ook voor haar hoofdrol in de spannende serie The Sinner, die ze overigens ook zelf producete, kreeg ze al veel lof.

De beast mode van Jessica Biel

Haar killer body heeft Jessica Biel – naast goede genen – te danken aan haar strakke sportschema. Onlangs ging een Instagram-video viraal waarop ze zogenaamde pistol squats uitvoert: terwijl ze op een kist staat, buigt ze door haar ene been terwijl ze het andere gestrekt houdt en zo bijna de vloer raakt. En o ja, ze heeft ook nog gewichtjes vast. Beast mode, noemt haar man Justin Timberlake de indrukwekkende workout terecht. Daarnaast is Jessica ook een grote fan van yoga. Ze vindt het vooral fijn dat die sport niet om competitie draait en dat je prestaties niet worden vergeleken met die van een ander. Amen!

https://www.instagram.com/p/B4nyA8ohhIV/

“Botox? Nee, bedankt!”

In tegenstelling tot heel wat A-listers in Hollywood, blijft Jessica Biel voorlopig ver weg van botox. “Heel eerlijk? Ik heb er een beetje schrik van. Mijn gezicht is zo’n groot deel van mijn job en gezichtsexpressies zijn heel belangrijk voor mij. Hoewel ik merk dat er zich lijntjes beginnen te vormen rond mijn ogen en mond, wil ik die nog niet aanpakken met botox. Althans, nog niet meteen.”

Natural beauty

Hoe Jessica Biel haar beroemde – en lichtjes jaloersmakende – glowing skin verzorgt? Met een simpele routine van cleanser, toner, moisturizer, oogcrème en af en toe exfoliëren. Wat je wél altijd in haar handtas vindt, zijn blotting papers. Jessica heeft een huid die snel vet wordt, dus gebruikt ze dit handige beautymiddeltje om overtollig talg gedurende de dag weg te halen. Onze aanrader: Oil Blotting Paper van DHC. Ook haar signature scent is heel natuurlijk: de klassieke bloemengeur amazing grace van philosophy.

Haar make-upmotto: less is more

Op de set draagt Jessica Biel vaak make-up die ze zelf nooit zou kiezen, want zelf houdt ze het graag heel simpel. Ze draagt enkel make-up die haar natuurlijke schoonheid accentueert en zou nooit experimenteren met heel opvallende looks zoals glittersteentjes op haar oogleden. Zelfs wanneer Jessica donkere lippenstift draagt op de rode loper, werkt ze die bij met een natuurlijke lipgloss omdat ze naar eigen zeggen schrik heeft om donkere lippenstift aan te brengen. “De laatste keer dat ik probeerde om donkere lippenstift aan te brengen, liet ik die op mijn jurk vallen en liet het een vlek achter.” Oeps … Ook een natuurlijke lipgloss à la Jessica proberen? Ga voor de Crushed Liquid Lip ‘Peach & Quiet’ van Bobbi Brown, een gloss met superfruit die je lippen supercomfortabel doet aanvoelen.

https://www.instagram.com/p/B2T6RTZhh67/?hl=nl