background image
Mijn Winkelmandje
Glitter all the way: een eye-catching kerstlook! – Beauty Center

Glitter all the way: een eye-catching kerstlook!

Gepost op 08/11/2019 in Make-up

Geen betere manier om de feestdagen te vieren dan met een schitterende make-uplook! Aan het einde van het jaar mag je best wat glitter en glow toevoegen en Creator Lamya laat je zien hoe. It’s time to smile, sparkle & shine!

BE Creative Make Up Eyeshadow Palette
1

Sparkling shadow

Bij deze kerstlook krijgen je ogen álle aandacht, het heet niet voor niets een eye-catching look! Alle tinten oogschaduw die je nodig hebt zitten in het BE Creative Make Up Eyeshadow Palette uit de exclusieve Sparkling Lights Collection. Werk van licht naar donker. Zo breng je de lichtste tint aan over het gehele ooglid, een iets donkerdere tint in de arcadeboog en een bronzy bruine tint in de buitenste ooghoek. Pak vervolgens de full glitter gouden tint erbij en breng deze aan in de binnenste ooghoek. Als laatste nog een bordeauxrode tint in de buitenste hoek voor een verleidelijke touch.

Liquid Glitter Eyeshadow van BE Creative Make Up
2

Go get glitter

If the question is glitter, the answer is YES! Met de Liquid Glitter Eyeshadow van BE Creative Make Up geef jij die oogverblindende sparkle aan je look. Breng de gouden variant aan op het binnenste deel van het bewegende ooglid en trek een fijn lijntje bij je onderste wimperrand. Maak dit lijntje naar buiten af met de bordeauxrode tint om je ooglook tot een perfect geheel te maken.

Zoë 3D Luxury Lashes van Queen Tarzi
3

Lash out

Bij een feestelijke look horen natuurlijk glamorous wimpers. Breng eerst een dun lijntje zwarte eyeliner aan boven de wimpers, zodat ze extra gevuld lijken. Vervolgens neem je de Zoë 3D Luxury Lashes van Queen Tarzi voor dat vleugje glam. Je kunt deze wimpers tot wel 20 keer gebruiken, dus jij bent deze feestdagen sowieso verzekerd van volle wimpers! Houd verder je onderste wimpers naturel of breng een dun laagje mascara aan.

Highlighter van Jeffree Star Cosmetics
4

Shine

Een highlighter kan natuurlijk niet ontbreken bij een shiny feestlook! Breng de extreem gepigmenteerde Highlighter van Jeffree Star Cosmetics aan op de jukbeenderen en versterk de glow met een beetje van de Liquid Eyeshadow die je ook hebt gebruikt bij Stap 2 (yes, deze is multifunctioneel!).

Liquid Matte Lipstick van Anastasia Beverly Hills
5

Lovely lips

Een matte lipstick in een donkere, natureltint past perfect bij deze ooglook. De Liquid Matte Lipstick van Anastasia Beverly Hills is er in meerdere zwoele nudetinten en blijft lekker lang zitten. Ideaal voor het kerstdiner! Wil je ook op je lippen een subtiele sparkle? Dep dan een klein beetje van de Liquid Eyeshadow van BE Creative Make Up op je lippen.

Scented Sparkling Body Powder van Urban Decay
6

Glow

Heb jij een outfit aan met een blote hals of lage rug? Dan kun je ook je lichaam een klein beetje extra glans geven. De Scented Sparkling Body Powder van Urban Decay is perfect voor op je decolleté, hals en zelfs je benen en ruikt heerlijk naar zoete honing. Zelfs de verpakking is een feestje om te zien!Article tags: feest, kerst, look, make-up