background image
Mijn Winkelmandje
Zien: de mooiste make-uplooks van de Emmy Awards – Beauty Center

Zien: de mooiste make-uplooks van de Emmy Awards

Gepost op 30/09/2019 in Make-up

Emme Awards 2019

De Emmy Awards: we kwamen, we zagen … en we lieten ons inspireren door de mooiste make-uptrends van onder andere Emilia Clarke en Jameela Jamil. Zo steel jij voortaan elke dag zélf de show.

De puur natuur make-up van Emilia Clarke

Op de rode loper van de Emmy Awards kanaliseerde Emilia Clarke haar innerlijke Daenerys opnieuw met een make-uplook geïnspireerd door natuurlijke aardetinten.

Zelf aan de slag? Combineer je semimatte bruine lipstick zoals de Lip Pop Matte ’09 Beach Pop’ van Clinique met roze blush en lekker veel mascara.

https://www.instagram.com/p/B2v7sGuo8w3/?hl=en

De gedurfde keuze van Julia Garner

Grootste durfal van de rode loper? Die Emmy Award zou ongetwijfeld naar Ozark-actrice Julia Garner. Met goud op ogen én lippen was het dan ook niet verwonderlijk dat ze goud pakte met de Emmy voor ‘Outstanding Supporting Actress in a Drama Series’.

Experimenteer zelf eens met de Moondust Eyeshadow ‘Midnight Blaze’ van Urban Decay, een fantastische glitteroogschaduw met diamantachtig effect. Met Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss ‘Goldmine’ van Urban Decay op je lippen maak je deze look af.

https://www.instagram.com/p/B2xscd5F0P8/?hl=en

De grafische eyeliner van Kerry Washington

Scandal-actrice Kerry Washington verscheen op de rode loper met een schandalig sexy make-up: retro maar tegelijk toch heel nú.

Creëer zelf haar grafische eyeliner met de superhandige Graphic Ink Eyeliner van Clarins die je je lijntje heel precies laat tekenen. Op je lippen komt een zachtroze lipgloss die de aandacht niet te veel weghaalt van je oogmake-up.

https://www.instagram.com/p/B2vSxjHHt-J/?hl=en

De koraalrode lipstick van Jameela Jamil

Koraalrood enkel voor de zomer? Niet als je ’t aan actrice en body positivitygoeroe Jameela Jamil vraagt. Of aan ons!

Breng zelf ook een pop of color naar de herfst met een koraalrode lipstick zoals Rouge G Matte ‘N° 44’ van Guerlain. Match hem net als Jameela met gouden oogschaduw of hou je ogen natuurlijk sober. Pssst: wist je dat de kleur koraal bijna iederéén staat?

https://www.instagram.com/p/B2wekHRlTpx/?hl=en

De betoverende ogen van Brittany Snow

Misschien de meest verrassende trend op de rode loper, is degene die het minst opvalt: een terugkeer naar dunne, lange wimpers. Zo liet onder andere actrice Brittany Snow de fake lashes links liggen en gaf ze haar stralende ogen een subtiel kader met verlengende mascara.

Ook een betoverende blik à la Brittany? Kies voor de Neverending Lengthening Mascara van BE Creative Make Up die je wimpers ook mooi van elkaar scheidt.

https://www.instagram.com/p/B2wYmA7F2an/?hl=enArticle tags: celebrity, how to, make-up, rode loper