background image
Mijn Winkelmandje
Helemaal Nikkie de Jager – Beauty Center

Helemaal Nikkie de Jager

Gepost op 02/12/2019 in Make-up

Nikkie de Jager inspireert de beautywereld met haar looks én humor!

Hoe groot haar succes ook is, beauty-icoon Nikkie de Jager blijft altijd dichtbij zichzelf. Met haar kunstige make-uplooks, verfrissende humor en sterke persoonlijkheid is zij een inspiratie voor beautyliefhebbers over de hele wereld.

Showstopping

Door het on-point Amerikaanse accent en het overweldigende aantal volgers op social media zou je haast niet geloven dat Nikkie Tutorials een 25-jarige vrouw uit Uden is. Nikkie de Jager, haar echte naam, heeft het dragen van showstopping make-up op de Nederlandse kaart gezet.

More than make-up

De make-uplooks van Nikkie zijn verbazingwekkend mooi. Make-up is voor Nikkie meer dan alleen een creatieve uitlaatklep, het is een kunstvorm. “Make-up is zoveel meer dan een product. Het doet iets met je innerlijk, je zelfvertrouwen en je geest.” Sinds kort vliegt ze met haar nieuwe format Nikkie To The Rescue de hele wereld over om mensen de ultieme make-over te geven, zowel vanbinnen als vanbuiten. Met haar make-up skills laat Nikkie mensen zien hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn en hun features kunnen benadrukken. Nikkie vindt haar ogen het mooiste aan zichzelf. Om deze reden zijn false lashes voor haar onmisbaar! Die laten haar ogen extra uitkomen.

Bling bling

‘Over the top’ komt bij Nikkie niet in haar woordenboek voor. Glitter, please! “Ik word ontzettend vrolijk van alles dat sparkelt.” Van een hele rits gouden en diamanten armbanden tot glittermake-up, Nikkie is er gek op. Afgelopen augustus kwam daar een nieuwe glinsterende ring bij met een wel heel bijzondere betekenis: ze werd ten huwelijk gevraagd door haar liefde Dylan! Wij zijn nu al reuze benieuwd naar haar weddinglook, deze zal ongetwijfeld flawless zijn!

https://www.instagram.com/p/B01b3Ajg7Um/?hl=nl

The power of make-up

Als je beroemdheden als Kim Kardashian en Drew Barrymore in je make-up stoel hebt gehad, zou je denken dat het succes haar naar het hoofd stijgt. Niets is minder waar. “Mijn kracht is dat ik altijd mezelf blijf. Ik ben zo open en eerlijk als je maar zijn kunt en laat simpelweg graag zien wat make-up allemaal kan. Want het kan zó veel!”

Naast veel glamorous en kleurrijke looks toont Nikkie hoe je een unieke look creëert voor Halloween, hoe je eruit kunt zien als Elsa van ‘Frozen’ en hoe je de perfecte basis aanbrengt. Nikkie is onderscheidend. Met haar skills en looks verheft Nikkie make-up tot een ware kunst, maar vooral haar humor en zelfspot maken haar uniek en geliefd. Op 1 april brengt zij zonder blikken of blozen haar make-up aan met een paprika of met keukengerei, gewoon omdat ze dat zelf grappig vindt. Haar motto is niet voor niets: Let’s celebrate make-up!

https://www.instagram.com/p/Bam0dRMHTAg/?hl=nl