Contact Klantenservice Winkelzoeker
Fresh Finds: Make-up Bag Essentials – Beauty Center

Fresh Finds: Make-up Bag Essentials

Gepost op 26/10/2023 in Make-up

Beauty Tips by @Ashanti
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Ik heb onlangs twee nieuwe aanwinsten voor mijn make-up tasje gekocht: de Sisley Phyto-Blush Twist in kleur 7 Berry en de Guerlain Terracotta Le Teint Foundation in kleur 3W. Benieuwd naar handige tips en mijn ervaringen over hoe je deze producten het beste gebruikt voor een prachtige look? Blijf dan zeker verder lezen!

Met deze prachtige blush steel jij iedereen zijn hart!

De Phyto-Blush Twist van Sisley heeft mijn hart gestolen vanaf het moment dat ik de prachtige verpakking zag. Het is een draaibare blush stick, wat betekent dat je geen gedoe hebt met poeder dat overal verspreid wordt. De crèmige textuur glijdt soepel over de huid en geeft een natuurlijke look. Als je hem iets opbouwt, wordt de kleur intenser waardoor je met deze kleur die sunburned look kan creëren. Het beste aan dit product is de veelzijdigheid ervan. Naast het gebruik als blush, kan je het ook als lippenstift of zelfs als oogschaduw gebruiken – perfect voor een snelle touch-up onderweg!

861319

Waarom mijn nieuwe favoriet?

Ten eerste, het geeft me een frisse, natuurlijke uitstraling, waardoor ik er meteen meer uitgeslapen uitzie, zelfs op vermoeiende dagen. Daarnaast is de formule verrijkt met voedende ingrediënten, zoals camelia-olie en sheaboter, die mijn huid verzorgen en hydrateren. Het resultaat is een subtiele glans met een perfecte kleur die de hele dag goed op de huid zichtbaar is.

How to blush

Begin met een kleine hoeveelheid product en bouw het geleidelijk op voor de gewenste intensiteit. Ik vind het fijn om precies te werken en breng de blush daarom aan met de Angled Blusher Brush van de collectie ICI PARIS XL. Breng de blush aan op je jukbeen – net iets onder je ogen – en blend het zachtjes naar boven richting je slapen. De formule is gemakkelijk te blenden, dus geen strepen of vlekken! Extra tip: ik breng soms een vleugje van deze blush aan op mijn oogleden voor een subtiele sunburned look.

1191378

Foundation die aanvoelt als poeder? Yes please!

De Terracotta Le Teint Foundation is de nieuwste foundation van Guerlain. Het eerste dat me opviel was de uitgebreide selectie van kleuren, waardoor je gemakkelijk een perfecte match vindt voor jouw huidskleur. Deze foundation heeft een zijdezachte textuur die ongelooflijk licht aanvoelt op de huid, maar tegelijkertijd een uitstekende dekking biedt. Daarnaast bestaat de foundation uit 95% natuurlijke ingrediënten en dat ruik je! De geur is heerlijk, maar subtiel. Alsof je een bloementuin inloopt. 

1237536

Waarom mijn nieuwe go-to?

Het belangrijkste voordeel van de Guerlain Terracotta Le Teint Foundation is de langdurige formule. Het blijft de hele dag goed zitten zonder dat mijn huid gaat glanzen halverwege de dag. Ik hoef me geen zorgen te maken over bijwerken, zelfs niet op drukke dagen. Bovendien bevat het een SPF 20, wat extra bescherming biedt tegen de zon. Het laat mijn huid ademen en voelt niet heavy, wat voor mij een essentiële eigenschap is in een foundation.

De applicatie

Voor een gelijkmatige applicatie breng ik een kleine hoeveelheid foundation aan op mijn gezicht. Dit is makkelijk te doseren door het pompje. Vervolgens blend ik de foundation uit met een foundationpenseel. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Voor wat extra dekking op plekjes die ik extra wil camoufleren, dep ik zachtjes wat meer product op de gewenste gebieden met mijn vingers.

1191315

Dus, ben je op zoek naar een blush die je er direct stralender uit laat zien of een foundation die naadloos aansluit bij jouw huidskleur en de hele dag blijft zitten, dan raad ik deze twee producten echt aan!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!