Contact Klantenservice Winkelzoeker
Make-up producten die ik altijd opnieuw zal kopen! – Beauty Blog

Make-up producten die ik altijd opnieuw zal kopen!

Gepost op 31/01/2024 in Make-up

Beauty Tips by @Ashanti
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

In de loop der jaren heb ik zo veel make-up gekocht. Weer een nieuwe kleur lipgloss en de nieuwste mascara kopen om uit te proberen. Toch zijn er altijd make-up producten die een permanente plek hebben verdiend in mijn make-up tas en ik altijd opnieuw zal kopen.

Bye bye donkere kringen!

De YSL All Hours Concealer is mijn geheime wapen om moeiteloos donkere kringen te verbergen. Er zijn 16 verschillende kleuren, dus jouw perfecte kleur zit er altijd tussen. Wat deze concealer onder andere zo speciaal maakt voor mij is de luxe verpakking. Door de grote zwarte dop met het YSL-logo en het glazen flesje, voelt hij zwaar en luxueus in de hand. De applicator is uniek door de punt die eraan zit waardoor je elk hoekje goed kan bereiken. Daarnaast voelt de formule gewichtloos op de huid en gaat het niet in fijne lijntjes zitten.

1268105

Verzorgende lip olie

Ik vind het belangrijk om mijn lippen te verzorgen, maar ik hou ook van een mooie subtiele kleur op mijn lippen. De Clarins Lip Comfort Oil in de kleur Chocolate geeft je lippen niet alleen een prachtige gekleurde glans, maar voedt en hydrateert ze ook met een mix van plantaardige oliën. Het heeft een subtiele geur, maar dat vind ik persoonlijk niet storend. Ik gebruik de lip oil alleen voor een natuurlijke look, maar het kan ook perfect over je favoriete lippenstift heen.

1156012

Lange wimpers to die for!

Deze luxury lashes genaamd Ella van Queen Tarzi accentueren mijn ogen op een hele mooie manier doordat het volume en lengte geeft. Ik heb van mijzelf erg korte wimpers die iets naar beneden groeien. Het aanbrengen van mascara is in de ochtend dan altijd een klus om de perfecte oog opslag te krijgen. Na een paar keer goed oefenen kan ik deze lashes nu in een handomdraai aanbrengen. De lashes zijn van supergoede kwaliteit waardoor je ze meerder keren kan gebruiken.

974306

Make-up dat heel de dag blijft

De Easy Bake Loose Powder van Huda Beauty zorgt er echt voor dat je make-up van zonsopgang tot zonsondergang perfect blijft zitten. Het geeft een airbrush finish waardoor het lijkt alsof je een Instagram filter aan hebt staan. Vaak voelt een poeder droog en gaat tussen de lijntjes zitten, maar dat voorkomt deze poeder juist. Het product is niet alleen geschikt voor onder de ogen, maar bijvoorbeeld ook op het voorhoofd. Gedurende de dag gaat mijn huid altijd iets glimmen, maar door het aanbrengen van deze poeder wordt mijn huid gematteerd en de glans geabsorbeerd. Er zit best wat product in de verpakking waardoor ik het opnieuw aanschaffen van deze poeder even kan uitstellen!

1098017

Mijn favoriete wenkbrauwen gel

De Clear Brow Gel van Anastasia Beverly Hills zet mijn wenkbrauwhaartjes altijd goed op zijn plaats zonder dat het superstijf wordt. Met het product kan ik moeiteloos mijn wenkbrauwen kammen en een strakke wenkbrauw creëren. Je hebt de gel met een kleurtje erin, maar ik heb van mijzelf een mooie volle wenkbrauw waardoor ik voor de kleurloze gel kies. Wanneer ik voor een glamlook ga en mijn wenkbrauwen toch iets wil bijtekenen, is dit een perfecte topcoat voor over andere brow producten heen. Wat ik ook belangrijk vind, is dat wenkbrauw gels van sommige andere merken witte schilfertjes kunnen achterlaten nadat het product is opgedroogd. Dat is met deze gel niet het geval!

664332

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!