background image
Mijn Winkelmandje
5 tips om je wimpers voller te laten lijken – Beauty Center

5 tips om je wimpers voller te laten lijken

Gepost op 13/09/2019 in Make-up
5 tips om je wimpers voller te laten lijken

Prachtige volle wimpers en nog lang ook, willen we dat niet allemaal? Met deze tips en tricks leggen we je haarfijn uit hoe je volle wimpers bij jezelf kan creëren.

Wees lief voor je wimpers

Een goede verzorging van je wimpers is het allerbelangrijkste. Verwijder je oogmake-up bijvoorbeeld heel voorzichtig zodat je wimpers niet worden beschadigd of, nog erger, afgebroken. Gebruik het liefst een remover op oliebasis of een wimperverzorgende remover die op een zachte manier de mascara van je wimpers haalt. Wrijven is een no go: je verliest er onnodig extra wimperharen mee.

Waterproof mascara kan je beter vermijden als je vollere wimpers wilt. Omwille van de waterproof formule, hecht de mascara extra goed aan je wimpers waardoor het meer moeite kost om het te verwijderen ’s avonds. Hier worden je wimpers, en jij uiteindelijk ook, niet blij van.

Lash Primer van BE Creative Make Up
1

Een magisch kuurtje

Begin met een wimperserumkuur. Dit magische goedje maakt je wimpers sterker, langer en gezonder. Daardoor ogen ze voller. Een wimperserum, zoals de Lash Primer van BE Creative Make Up, gebruik je zo’n zes tot twaalf weken twee keer per dag.

wimperkruller
2

In de krul

Wimpers ogen meteen een stuk langer en voller als je ze krult. Aan de slag met die wimperkruller dus! Voor het wow-effect krul je je wimpers voorzichtig in drieën: bij de aanzet van de wimperharen, in het midden en in de puntjes. Eventueel nog een keer bij de wimperaanzet en voilà, daar zijn je natuurlijke volle wimpers. Een handige tip: verwarm je wimperkruller even met je föhn, dan blijven je wimpers nog langer gekruld.

wimper primer van Lancôme
3

Primer for the win

Gebruik een primer onder je mascara. Dit is eigenlijk een soort witte mascara die je wimpers met een laagje omhult. Hierdoor ogen je wimpers voller als je eenmaal mascara hebt aangebracht.

zwarte eyeliner van Guerlain
4

Eyeliner

Experimenteer eens met zwarte eyeliner of een kohlpotlood. Als je dit in stipjes aanbrengt op de huid tussen je wimperharen in, dan lijkt het net alsof je heel volle wimpers hebt.

false lashes
5

Fake volume

Natuurlijk kan je ook gewoon stiekem cheaten met false lashes. Breng ze aan op de uiteindes van je bovenste ooglid en zorg dat je ze even aandrukt zodat ze goed blijven zitten. Zeg hallo tegen dubbel volume! Article tags: make-up, serum, tips, wimperkruller, wimpers