Contact Klantenservice Winkelzoeker
Snel en efficiënt de deur uit met minimal hairstyling – Beauty Blog

Snel en efficiënt de deur uit met minimal hairstyling

Gepost op 18/04/2024 in Haar

Je eigen coupe onder handen nemen? Daarvoor moet je niet altijd naar de kapper. Doe het gewoon lekker van thuis met makkelijke (en veilige) opties! Benieuwd naar de haarstijlen die jij zelf kun creëren? Ontdek hier de minimal hairstyling die je helemaal zelf onder handen kunt nemen.

Krullend haar zonder hitte

Je haar beschermen en tijd besparen? Sign me up! Je haren beschermen tegen hitte is nu ook all-over je TikTok For You Page. Een echte aanrader is dus een krulset waarin je kan slapen. Goodmorning gorgeous hair! Een extra bonus voor je haar? Satijn! Wist je namelijk dat satijn ervoor zorgt dat er minder wrijving met je haar ontstaat. Een budgetproof optie is het maken van vlechten in je haar. De volgende ochtend haal je de vlechten eruit en heb je prachtige golven!

Easy hairstyles met haaraccessoires

Haaraccessoires zijn een snelle en gemakkelijke manier zijn om je kapsel op te fleuren zonder te veel moeite te doen. Een eenvoudige paardenstaart kan bijvoorbeeld leuker gemaakt worden met een kleurrijke scrunchie of trendy haarclip. Naast accessoires zijn er ook andere manieren om je kapsel te verfraaien. Zo kan het toevoegen van vlechten aan je haar een speelse en romantische touch geven of wat dacht je van je haarscheiding eens te veranderen?

Trendy styling tools

Naast haaraccessoires zijn er ook styling tools die je kunt gebruiken om je kapsel naar een next-level te tillen. Met een waver kun je glamoureuze golven of krullen creëren. Don’t forget! Spray altijd een heat protection om je haar te beschermen. Wil je nog langer genieten van je prachtige krullen? Gebruik dan een mousse of spray om je haren te fixeren.

Kies jouw favoriete haarstyling methode

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende methodes en haartrends die er bestaan. Keuze genoeg dus! Aan de hand van welk haartype je hebt zijn er verschillende technieken die je kunt proberen. Last van droog haar? Probeer dan hair slugging! Deze aanpak gaat je haar extra diep voeden en verzorgen. De mousse-gel-mousse methode is dan weer ideaal als je van jezelf al krullen hebt. Hierdoor worden ze nog meer gedefinieerd. Try it out en hopelijk vind jij je nieuwe favoriete methode!

1195613
1260713
1241995
1114901
1242009
881381
1096848
1115027

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!