background image
Mijn Winkelmandje
Mijn favoriete haarproducten bij ICI PARIS XL – Je haar opnieuw glanzend en verzorgd – Beauty Center

Mijn favoriete haarproducten bij ICI PARIS XL – Je haar opnieuw glanzend en verzorgd

Gepost op 20/06/2022 in Haar

Beauty Tips by @Irma
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Color wow haircare haarproducten

Als beauty editor en beauty expert trainer deel ik graag ook een stukje kennis met jou. Deze maand wil ik je graag meenemen in de verzorging van het haar en de werking van de producten die ik gebruik op mijn ontkleurde haar.

Gebruik de juiste haarproducten aangepast aan je haarbehandeling

Normaal koop ik mijn haarverzorging bij mijn kapper. Waarom? Natuurlijk wil ik dat mijn haar na een intensieve behandeling ook goed blijft. En eerlijk gezegd is het ook puur gemak om de verzorging meteen mee te nemen. Zo gebruik ik van mijn kapper een trauma treatment en shampoo en conditioner om glad en glanzend haar te houden. Absoluut belangrijk als je je haar ontkleurt! Inderdaad, je haar heeft altijd specifieke verzorging nodig omdat het haar door (ont)kleuren, weersomstandigheden en stylingapparaten altijd wel beschadigd raakt.

Love is in the Hair: die nieuwe verzorgende haarlijn met shampoos voor elk haartype

Bij ICI PARIS XL hadden ze tot voor kort nog niet veel keuze in haarverzorging maar dat is er nu wel. De haarlijn Love is in the hair is geweldig fijn! Ik ben meteen de drie collecties gaan uitproberen en uiteindelijk verliefd geworden op de roze (color&radiance) en de gele (nourishing) lijn. Ideaal om af te wisselen want daar hou ik van. En afwisseling is ook gezond voor je hoofdhuid. Bovendien ruiken deze shampoos zalig en ze maken je haar echt piepend schoon! Welke is jouw favoriete shampoo?

Sharing is hair-caring !

Wat ik ook super belangrijk vind bij het kiezen van mijn shampoo is wat er in zit natuurlijk. Wat goed is aan de Love is in the hair-shampoos is dat ze goed schuimen, en dit zonder microplastics!! Ja hoor, deze hele haarverzorgingslijn is 100% Vegan, 93% van natuurlijke ingrediënten en volledig microplastics vrij. Wat voor mij nog meer reden is om deze lijn in mijn wekelijkse haarroutine te houden.

Een 2-in-1 haarbalsem voor een mooie gezonde glans

Je haar is opgebouwd uit drie lagen waarbij de buitenste laag het haar beschermt. Deze laag bestaat uit haarschubben die netjes op elkaar liggen als een dakpan-effect. Als je haar dus goed verzorgd is liggen deze haarschubben netjes op elkaar wat jouw haar dan ook die mooie gezonde glans geeft.

Ik gebruik hiervoor het 2-in-1 haarmasker en conditioner van het gamma Love is in the Hair: I LOVE IT! Super gemakkelijk en multifunctioneel en je kunt het voor of na het wassen gebruiken! Deze fijne crème verdeeld gemakkelijk in het haar en herstelt de haarschubben zodat het haar weer glanst en sterker wordt.

Zelfs een nacht intrekken doet wonderen. Je brengt de crème aan op droog haar en laat het even goed intrekken voordat je gaat slapen. De volgende dag was je je haar met je shampoo en je haar voelt enorm zacht. Zo bespaar je ook nog eens tijd in de ochtend.

Welke is jouw favoriete conditioner?

> van resultaten

Ga voor het Wow-effect met de Color Wow wet line

De 3e absolute musthave waar ik aan verslaafd ben is van de Color Wow wet line: de Color Control Purple toning + styling foam, een verstevigende foam met een kleuropfrissing. Door zijn lavendelkleur wordt de haarkleur meteen gecorrigeerd en is de gele kleur weer weg. Mijn haar heeft direct weer die koele tint. Daarnaast geeft de mousse een fijne ondersteuning om mijn haar goed in model te houden. Als allerlaatste stap style ik mijn haar met een spray voor extra volume: de Color Wow Raise the Root spray en ik ben klaar voor de week.

Extra tip van @Irma:

“Probeer je haar maar een keer per week te wassen en spoel altijd als laatste met zo koud mogelijk water na (brrrrr echt wennen zo koud maar perfect voor je hoofdhuid en je haar). Vergeet ook niet om je haarborstel wekelijks even te wassen zodat je haar schoon blijft.”

> van resultaten