Contact Klantenservice Winkelzoeker
Feestelijke Haartransformatie: Van Glad naar Glam met Mermaid Waves – Beauty Center

Feestelijke Haartransformatie: Van Glad naar Glam met Mermaid Waves

Gepost op 20/12/2023 in Haar

Beauty Tips by @Nicky
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

De feestdagen staan voor de deur en er is geen betere tijd om je haar in een schitterende feestlook te veranderen. Ik heb van mezelf erg steil en glad haar waardoor ik er dagelijks weinig aan hoef te doen. Juist voor de feestdagen vind ik het daarom leuk om uit te pakken met een andere look.

Voorbereiding is key

Prep is key. De voorbereidingen beginnen al op voorhand. Ik was mijn haar de dag ervoor al omdat mijn haar dan net iets minder schoon is. Krullen blijven namelijk beter in je haar zitten wanneer je het een tikkeltje vettiger is. Ik gebruik hiervoor de Nourishing Shampoo van Ici Paris XL. Deze shampoo met arganolie en agavesuikers reinigt en voedt het haar van de wortels tot de punten. Het resultaat? Zacht en glanzend haar dat klaar is voor de styling.

1147556

Hittebeschermer

Voordat ik mijn haar ga krullen gebruik ik de La Crème 230 van Sisley. Dit product is echt onmisbaar. Het beschermt je haar tegen de hoge temperaturen van stylingtools zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over schade aan je haar. Daarnaast is het ook te gebruiken als leave-in conditioner, echt een 2-in-1 product!

Het is belangrijk altijd een hittebeschermer te gebruiken. Je haar kan gespleten, beschadigd of uitgedroogd raken als je er teveel hitte op gebruikt. Of je nu vaak föhnt, stijlt of krult, directe hitte op je haar zonder een heat protection is niet goed. Door het gebruik van een hittebeschermer breng je extra vocht aan waardoor het zijdezacht blijft en minder snel pluist.  Ik vind zelf een crème het fijnste werken voor de look die ik uiteindelijk wil creëren.

1110827

Mermaid hair

Zodra ik mijn haar goed heb voorbereid, begin ik met de Pro Waver van Mermade Hair. Begin eerst met droog haar. Ik vind het fijn om mijn haar in lagen te verdelen, zodat het wat makkelijker wordt om plukjes te maken.  Ik begin met de onderste laag en werk geleidelijk naar boven. Plaats een haarlok tussen de Waver voor ongeveer 5 tot 10 seconden, afhankelijk van je haartype en gewenste golven. Herhaal dit proces tot al je haar gekruld is. In het begin is het wat lastig omdat het een best groot apparaat is. Als finishing touch gebruik ik een haarspray.

Say goodbye tegen uren voor de spiegel staan. Met dit stylingapparaat creëer je prachtige golven in een mum van tijd!

1241988

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL-webshop!