Contact Klantenservice Winkelzoeker
Krijg stralende haren in de winter met deze haarverzorgingstips! – Beauty Center

Krijg stralende haren in de winter met deze haarverzorgingstips!

Gepost op 07/12/2023 in Haar

Beauty Tips by @Ashanti
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

In de koude maanden heeft ons haar extra aandacht nodig om gezond en stralend te blijven. Gelukkig is daar Olaplex, mijn geheime wapen voor haarverzorging.

Niet zomaar een merk

Olaplex is ver in innovatie en kwaliteit van haarverzorging. Met hun unieke formule kunnen zij gebroken haarverbindingen herstellen en beschermen tijdens chemische behandelingen. Ze bieden verschillende producten aan die niet alleen effectief zijn, maar ook gemakkelijk in gebruik. De focus op het herstellen van de structuur en behouden van de gezondheid is waar het merk bekend om staat.

Herstellen, versterken en beschermen

Hair protector No. 3 van Olaplex is de meest bekende. Het product heeft de kracht om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Het herstelt de interne structuur van je haar, waardoor het sterker en gezonder wordt. Ik heb veel last van gespleten haarpunten en breekbaar haar, maar door hair protector No. 3 is mijn haar herstelt en haarbreuk verminderd. Voor het optimale resultaat breng je het product aan op vochtig haar. Masseer het vervolgens in en laat het intrekken. Spoel daarna uit en herhaal dit eens per week.

1254644

Intense hydratatie

Bonding oil No. 7 is een veelzijdige niet-vette olie die niet alleen hydrateert, maar ook beschermt tegen schadelijke invloeden zoals wind. De winter droogt je haar uit, maar dit product voegt niet alleen vocht toe, het creëert ook een barrière tegen de kou en droge lucht, waardoor je haar beschermd wordt. Ik gebruik het dagelijks in de winter maanden voor het meest gezonde haar. Je kan het aanbrengen op vochtig en droog haar. Let op dat je maar een kleine hoeveelheid hoeft te gebruiken waarbij je vooral de focus legt op de punten.

1254714

Het geheim van stralend haar tijdens de winter

Met de producten en kracht van Olaplex kan je je haar een echte boost te geven. Combineer Olaplex No. 3 en No. 7, maar vergeet ook de andere producten uit het assortiment niet. Alle producten zorgen voor een diepgaande behandeling die niet alleen herstelt, maar ook beschermt. Als je de producten combineert verstek je de werking nog eens extra en dat is wat je wilt deze winter!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!