Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – Fruitig en arty: een avontuurlijke escape met Zadig & Voltaire’s rock-‘n-roll touch! – Beauty Center

NIEUW – Fruitig en arty: een avontuurlijke escape met Zadig & Voltaire’s rock-‘n-roll touch!

Gepost op 14/08/2023 in Geuren

THIS IS HER! DREAM vertelt het verhaal van een exotische droom. De sprankelende vibe van grapefruit herinnert je aan de impulsieve, avontuurlijke spirit tijdens jouw zomertrip. Een uitbreiding van verrassende geurnoten versterken je gevoel om open te staan voor nieuwe ervaringen, je grenzen te verleggen en het onbekende te gaan ontdekken.

Het gevoel van vrijheid

THIS IS HER! ZADIG DREAM. Een vrolijke opening met een combinatie van fruitige topnoten perzik en grapefruitschil. Accenten van jasmijn en lelietje-van-dalen die direct naar voren komen en je gevoel van vrijheid accentueren. Het akkoord van sandelhout in de basis die de blend meer tot één geheel maakt en die speciale rock-’n-roll touch 100% hit. Door het indringende aroma van muskus en benzoë dat achterblijft, krijg je nog een laatste  verlangen naar ontsnapping en avontuur.

1262323

Een rebelse essence

Een rebelse essence die simpelweg in het hart van Zadig&Voltaire Perfumes genesteld zit.
Het unieke kastanje crème akkoord – een primeur in de geurcompositie – brengt die rock-’n-roll vibe tot leven. Een intrigerende Sambac jasmijn die zicht ontvouwt in haar pracht en gepersonaliseerd wordt door een delicate touch van roze peper. Een weerspiegeling in de basis van de compositie door het sandelhout die zijn intens karakter toont en de spirit presenteert van de moderne kunst.

Klaar voor avontuur?

Een nieuwe zucht van vrijheid voor het avontuur in je leven. Een geur om jouw unieke creativiteit voorop te stellen. Een uiterst arty parfum waarin het iconische roze van Zadig&Voltaire naar een indringend aroma is vertaald. Trendy én tijdloos.

Meer van deze verrassende, trendy geuren? Neem snel een kijkje op de pagina van Zadig&Voltaire!