Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – Born in Roma, many ways to be with you – Beauty Center

NIEUW – Born in Roma, many ways to be with you

Gepost op 28/08/2023 in Geuren

Vier eau de parfums, vier keer Born in Roma, vier verschillende manieren om jezelf te zijn. Geen regels is de regel. Met de Born In Roma damesparfums en herenparfums, die geïnspireerd zijn op Rome, vertel je een verhaal van zelfexpressie. Een viering van mensen die vrij hun leven leiden, terwijl ze hun geschiedenis omarmen.

Een Punk-persoonlijkheid, dit is Born In Roma Eau de parfum

Born In Roma Donna van Valentino. Een moderne, haute couture, floriëntaalse geur naar het beeld van Valentino. Een flacon die het perfecte evenwicht tussen de twee werelden weergeeft. Een constante dualiteit naar het imago van Rome dat ook meerdere facetten heeft. Een intieme viering van zijn roots, zijn waarden en zijn persoonlijkheid.

Born In Roma Uomo is een hedendaagse, aromatische, houtachtige geur. Viool, salie en gerookte vetiver getuigen van het couture karakter van Valentino. Verkwikt door de vibrerende frisheid van het zoutakkoord en het pikante van de kruidige gember.

1042381
1047435

Een dromerige persoonlijkheid… Born In Roma Yellow Dream Eau de parfum

Born In Roma Donna Yellow Dream schildert een geurig portret van Rome: een romantisch gouden licht botst met de flashy attitude van de straat. Het parfum voor haar is een florale lift van duizend rozenblaadjes en pioenrozen. Vermengd met witte musk en een contrasterend schoon akkoord, versmelt het bloemenhart met een aanhoudende zachtheid om een frisse, nieuwe, vrouwelijke verslaving te creëren.

Het parfum voor hem, Donna Yellow Dream Uomo, is fris en oriëntaals, opgebouwd rond een spanning tussen exotische frisheid en een sensueel en knapperig peperkoekakkoord.

1109287
1109266

Een extravagante persoonlijkheid… Born In Roma Coral Fantasy Eau de parfum

Geïnspireerd op de culturele pracht van Rome. De Valentino Born In Roma Donna Coral Fantasy damesgeur nodigt de vrouw uit in een nieuw Rome bij zonsondergang. Als inspiratie voor deze bloemige, fruitige geur werd de koraallucht van de zonsondergang gebruikt. Ontwikkeld in een kiwi-akkoord en met couture doordrenkte jasmijn. En ook tijd voor een nieuwe fantasie bij de heren… een genot van het prachtige erfgoed van Rome in een moment dat je zelf hebt gemaakt met Born In Roma Coral Fantasy Uomo. Een fruitige amber geur met een akkoord van verse rode appel.

1152834
1156327

Je zoektocht naar een intens leven… Born In Roma Eau de parfum Intense

Born In Roma Intense Donna, een waar eerbetoon aan zwoele zomeravonden in Rome met een betoverende, magische en bloemige couture geur. Het iconische parfum daagt op speelse wijze de rivaliteit uit tussen dag en nacht, klassiek en ongekend. De geur wordt versterkt door de krachtige geur van vanille, ondersteund door stralende jasmijn en aangezet met warme benzoë die samen voor een verleidelijke allure zorgen.

Een ongezoete en leerachtige noot van het parfum wordt versterkt door houtachtige vetiver en verder opgetild met een bloemige, aromatische frisheid dankzij lavandin. De levendige Born In Roma Intense Uomo is een speels duel tussen een explosie van frisheid en diepe sensualiteit.

1193590
1194808

Wil je nog meer parfumfamilies leren kennen? Neem dan snel een kijkje in het gamma van Valentino!