Contact Klantenservice Winkelzoeker
Vind het perfecte parfum voor jouw job – Beauty Center

Vind het perfecte parfum voor jouw job

Gepost op 24/08/2017 in Geuren
8_HB_werk_parfum_header

Natuurlijk wil je graag professioneel overkomen op je werk. Daarbij speelt óók je parfum een rol. Welk ingrediënt werkt het beste voor jouw uitstraling?

Vanille: voor een vriendelijke uitstraling

In een commerciële functie is een hartelijk, vriendelijk en open contact met je klanten en collega’s een must. Ga daarom voor een parfum met vanille. Deze geur laat mensen terugdenken aan hun kindertijd en wordt geassocieerd met betrouwbaarheid en veiligheid. Vanille maakt dat iedereen je spontaan aardig vindt. Extra handig tijdens het netwerken of een belangrijke meeting met een klant!

Een prettige fruitig-bloemige geur met vanille in de hoofdrol.

Geur met zonnige frangipanibloemen en vanille die doet denken aan een zwoele reis.

Patchoeli: voor een vleugje ervaring

Patchoeli moet je kunnen én durven dragen; deze volle, diepe geur straalt succes en ervaring uit. Tijdens een Britse studie met 200 testpersonen werd de geur van patchoeli het meest geassocieerd met succesvolle mannen en vrouwen. In combinatie met bloemen wordt dat effect nog eens versterkt.

Een geurenmix van rabarber, gardenia en patchoeli.

Een zelfverzekerde mix van jasmijn, patchoeli en rozenhoning.

Sinaasappel: voor extra motivatie

Wil je graag gemotiveerd en daadkrachtig overkomen? Je allerbelangrijkste parfumingrediënt is dan sinaasappel. Dit frisse aroma geeft meer energie, maakt je alert en wakkert je creativiteit aan. Ook ideaal dus om een middagdip te voorkomen of de ochtend na een zware nacht energiek te beginnen!

Een heldere geur met sprankelende topnoten van sinaasappel en bergamot, ondersteund door roos en hout.

Een parfum van sinaasappel met frisse grapefruit en warme patchoeli.

Lavendel: voor het rustgevende effect

Werk je in een verzorgende functie, dan is het belangrijk dat je rust en kalmte uitstraalt. Jouw ingrediënt number one is dan ook lavendel. Daarmee stel je iedereen op zijn gemak en blijf je zelf beheerst en kalm, ook op stressvolle momenten. Heb je geen verzorgende functie, maar wel heel wat stress op het werk? Ook dan is lavendel ook jouw parfumingrediënt bij uitstek!

Fris oriëntaalse geur met lavendel en vanille voor de hedendaagse vrouw.

Sensueel en fruitig parfum met lavendel dat je meteen doet ontspannen.