Contact Klantenservice Winkelzoeker
La Vie Est Belle: dé favoriete geur van Beauty Editor Kristi – Beauty Center

La Vie Est Belle: dé favoriete geur van Beauty Editor Kristi

Gepost op 24/11/2022 in Geuren

Beauty Tips by @Kristi
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Lancome-La-Vie-Est-Belle

La vie est belle. Het leven is mooi! Volgens Lancôme, een ware ode aan geluk. Ongeveer tien jaar geleden, vlak na de lancering, kreeg ik dit parfum cadeau voor Kerst. Ik vond de geur meteen héérlijk én super verslavend. En nu, heel veel jaar later, is het nog steeds mijn favoriet! La vie est belle bestaat inmiddels al tien jaar en is daarmee een iconische geur.

Hoe ruikt La vie est belle

Het is een fruitige, bloemige geur die voor bijna 50% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Hieronder ontdek je de geurnoten:

  • Algemene noten: Iris, Accord Gourmand
  • Topnoten: Peer, Bramen
  • Hartnoten: Concentraat van Iris Pallida, Oranjebloesem Absoluut en Sambac jasmijn
  • Basisnoten: Patchouli Heart Essence

Het iconische flacon

Wat ik zo mooi vind aan deze flacon van La Vie Est Belle, is dat het de glimlach van een vrouw symboliseert. Als je van de voorkant naar de flacon kijkt, dan zie je ook echt de glimlach. Het strikje om de hals moet een sjaaltje voorstellen, zoals vrouwen in Parijs die vaak dragen. Als je de geur van de zijkant bekijkt, dan zie je het silhouet van een vrouw. Nog een pluspunt is dat het een navulbare flacon is!

Waarom ik zo van deze geur hou

Het is een tijdloze geur! Ik draag deze geur het hele jaar door, niet alleen in de zomer of alleen in de winter. De filosofie achter deze geur, die vrouwen oproept om van het leven te houden en ook te uiten, spreekt mij heel erg aan. Als ik deze geur op spray, voel ik me extra vrouwelijk en het geeft me positieve energie! Ook krijg ik nog steeds veel complimenten als ik deze geur draag. Een echte aanrader!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!