background image
Mijn Winkelmandje
Mix je eigen geur met Jo Malone London – Beauty Center

Mix je eigen geur met Jo Malone London

Gepost op 25/09/2018 in Geuren
Woman sprays perfume on her neck with a black background.

Zelf je persoonlijke parfum mixen? Dat kan met Jo Malone Londen. We laten je graag zien hoe je dat doet!

Jouw eigen geur

Jo Malone London maakt fantastische geuren waarin typisch Britse ingrediënten de hoofdrol spelen. Denk aan lavendel, rozen, Engelse peer, eikenhout, jasmijn en earl grey. De geuren zijn zowel door mannen als vrouwen te dragen, maar dat is niet wat ze zo uniek maakt: elke geur is te combineren met een andere, waardoor een tailor made scent ontstaat.

Zo doe je het

  1. Stap 1. De collectie van Jo Malone bestaat uit 6 geurfamilies: citrus, fruitig, lichtbloemig, bloemig, kruidig en houtachtig. De colognes zijn licht en elegant en daardoor prima op zichzelf te dragen. Kies een geur die je bevalt, dit wordt de basis. Ontdek welke geurfamilie bij jou past.
  2. Stap 2. Breng daaroverheen een tweede cologne aan. Die blendt met de basisgeur en maakt hem warmer, frisser, bloemiger of kruidiger. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er ontstaat dan een nieuw en persoonlijk parfum dat je helemaal kunt finetunen naar je eigen smaak.
  3. Stap 3. Als je wilt kun je zelfs een derde cologne toevoegen. In principe zijn alle geuren met elkaar te mixen, zonder kans op een geurenclash. Heb je hulp nodig, kom dan langs in de winkel. De Beauty Experts helpen je graag bij het samenstellen van een mix.

Kamperfoelie & grapefruit

Je kunt de colognes niet alleen met elkaar mixen, maar ook met de verschillende bodyproducten. Spray bijvoorbeeld de nieuwe  Honeysuckle & Davana Cologne (binnenkort beschikbaar) na het douchen met Grapefruit Body & Hand Wash voor een extra fris geuraccent. Of breng hem aan over een royale laag Oud & Bergamot Body Crème om de geur dieper en spannender te maken. Veel mix & match plezier!Article tags: fragrance combining, geur, Jo Malone London, layering, parfum