Contact Klantenservice Winkelzoeker
Verleiden met feromonen parfum, hoe werkt het? – Beauty Center

Verleiden met feromonen parfum, hoe werkt het?

Gepost op 18/10/2023 in Geuren

Parfum met feromonen, werkt het echt? Die discussie staat open. Maar je kunt wél zelf experimenteren met verschillende parfums om te ontdekken welke ‘feromonen parfum’ bij jouw huidtype past! Wil je weten hoe het werkt en welke parfums matchen met jouw feromonen? Lees verder en word onweerstaanbaar voor je partner met deze verleidelijke geuren!

Wat is feromonen parfum en hoe werkt het?

Ooit al van gehoord of trek je nu een frons op je voorhoofd? Feromonen, bij iedereen aanwezig. Straal je graag wat zelfzekerheid uit en wil je sympathieker overkomen? Kies dan de juiste parfum die past bij jouw huidtype én feromonen! Maar wat zijn en doen ze? Elk levend organisme produceert en straalt feromonen, chemische stoffen, uit. Lichaamseigen geuren verspreiden zich en spelen tussen mensen een belangrijke rol. Waarom? Omdat afscheiding van feromonen een natuurlijke manier zou zijn om twee personen dichter bij elkaar te brengen. En verleiden maar! Maar hoe? Het gebruik van bepaalde stoffen en geurnoten in combinatie met jouw huid en feromonen stuurt automatisch signalen naar de ander zijn onderbewustzijn. Allemaal heel fysisch en theoretisch, maar oh-zo-wauw als je dit in de praktijk probeert!

Welke geuren maken vrouwen aantrekkelijk?

Alle vrouwen onder ons, haal al je charmes naar boven en straal met deze damesparfum! Wil je aantrekken met een feromonen parfum, kijk dan naar ingrediënten die al een beetje in je lichaamsgeur zitten én iets dierlijks hebben. Typische, gekende voorbeelden zijn oosterse parfums en gourmandgeuren. Breng je parfum doordacht en subtiel aan zodat alleen de persoon die heel dichtbij komt je geur kan ontdekken. Met deze geurnoten in je parfum krijg je in no time de aantrekkelijkste sluier over je heen:

Muskus: zit vaak in oosterse geuren en wakkert meteen de liefde aan;
Vanille: geeft een troostend, warm en comfortabel gevoel;
Bedwelmende bloemen: lelie, tuberoos en oranjebloesem symboliseren onschuld en kuisheid.
Jouw crush in de verleiding brengen? Ga dan voor een zoete combinatie.
Patchoeli: dé geur van de vrije liefde in de hippiejaren en onweerstaanbaar in combinatie met
vanille.

Feromonen parfum voor vrouwen:

703098
593219
1243052
1063808

Welke geuren maken mannen aantrekkelijk?

De meest reguliere parfum voor mannen? Die zijn fris én proper. Dan ga je voor een veilige keuze. Wil je de vrouwen van je kunnen afslaan en ben je iemand die de show steelt? Dan ga je voor een subtiele huidgeur met wat warmte. Blijf in de sfeer van een beetje leder, een vleugje zout, zweet en wat tabak. Voor de échte, ruwe durvers. Met deze geurnoten maskeer je jezelf niet en krijgt je sexappeal een ongekende boost:

Vetiver: de donkere, aardse kwaliteit van een sigarenlounge of de favoriete barbershop van je opa;
Citrus: hot summer girls aantrekken? Geef jezelf dan een energieboost met een frisse zomerbries,
ideaal op warme dagen;
Aquatisch: wees de outdoor man die op avontuur gaat. Wees onafhankelijk en trek de aandacht
van elke meid op het strand;
Tabak: ga jij voor de gezellige sfeer op een koude winterdag? Hou je date gezelschap en geef haar
een onvergetelijke herinnering aan jou;
Hout: net wat je had verwacht – natuurlijk, aards én elegant. Een must-have in elke parfum
collectie!

Feromonen parfum voor mannen:

1247119
994067
831814
790108

Unisexparfums en feromonen

Damesparfum. Herenparfum. Twee categorieën voor twee geslachten. Maar wat als je nu gewoon een parfum wilt delen met je geliefde? Of als je geen typische vrouwengeur, geen typische mannengeur wilt dragen? Ideaal! Unisex parfums. Allemaal dankzij de huidige evolutie en genderneutraliteit. Een top topical die we vandaag hoog in het vaandel dragen. Benieuwd? Ontdek deze gender ‘neutrale’, fruitige en houtige noten die een perfect evenwicht vormen zodat zowel hij als zij ervan kunnen profiteren!

893435
1095448
1153590

Vergelijk het met de rollen op de dansvloer: de meeste vrouwen gaan helemaal los, de mannen houden zich in. Maar wat als het andersom is? Of nog verrassender, als je met drie bent en niet met twee? Wie is dan jouw catch?

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!