Contact Klantenservice Winkelzoeker
Blijf de zomer ruiken met deze exotische geuren – Beauty Center

Blijf de zomer ruiken met deze exotische geuren

Gepost op 13/09/2023 in Geuren
exotische-geuren

Hou je van die typische geurnoten zoals monoï, kokos of musk die je aan vakantie doen denken? Wij ook! En daar willen we uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Ontdek onze tips over hoe je je summervibes nog even kunt verlengen!

Wat zijn exotische geuren?

Een exotische geur of ook wel een oriëntaalse geur. Je kunt ze beschouwen als één soort binnen parfum. Een parfum dat ingrediënten bevat van warmere oorsprong: ylang ylang, vanille, muskus, kokosnoot, monoï … Een unieke geur die elk individu op een olfactorische reis stuurt naar een idyllische bestemming met warmere oorden. Om tropische nuances in jouw favoriete zomerparfums te leggen, kunnen parfumontwerpers vertrouwen op een brede waaier aan natuurlijke ingrediënten of synthetische materialen die vaak hand in hand gaan met frisse, zoete én zonnige nuances.

Zomerse parfums voor hem en haar

Denk nog niet aan de winter en blijf in zomerse vibes met het juiste parfum! Van zoete, sappige vruchten tot bedwelmende bloemen en kruidige essences. Deze geuren brengen je naar de andere kant van de wereld, naar een onbewoond eiland. Met akkoorden die zonnestralen op je huid toveren of de herinnering aan die eindeloze strandwandeling oproepen. Vertrek, elke dag opnieuw, naar verre horizonten met deze zomergeuren voor mannen en zomergeuren voor vrouwen. Kies uit deze selectie om je herfstdagen op te vrolijken.

1158630
1132394
1186296
1176650
1247119
1145288
1198728
1195291

Hoe hou je je favoriete zomergeur het langst?

Op zoek naar een subtiele geur? Daar kun je het beste gaan voor een bodymist of hairmist om elke dag op te sprayen of voor een fris gevoel gedurende de dag. Het voordeel? Ze verlengen de geur van je favoriete parfum en bieden tegelijkertijd hydraterende en verfrissende eigenschappen voor je lichaam én haar. Daarnaast stimuleer je je zintuigen extra hard en hou je de zomer nog lang bij jou in leven.

1020058
16327
1197965
934455

Hou de zomer in huis met deze exotische huisgeuren

Creëer een tropische sfeer in jouw huis met deze exotische huisparfums. Deze buitenlandse geuren zijn ideaal om een kamer te verfrissen en een sfeer van rust en sereniteit te creëren. De diffusers zijn verkrijgbaar in verschillende producten en formaten: geurkaarsen en geurstokjes. Ze brengen gezelligheid in je huis en voegen dat tintje elegantie toe aan je decoratie. Vlieg weg naar een zoet, ver paradijs met een mix van zeezout en amandelmonoï, lotus en witte thee, en de onweerstaanbare vanille.

Extra tip: verlucht je huis door de ramen minsten 15 minuten open te zetten voor je een kamerparfum gebruikt.

920021
1196831
1245838

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!