Contact Klantenservice Winkelzoeker
Is deze nieuwe geur slechts een illusie? – Beauty Center

Is deze nieuwe geur slechts een illusie?

Gepost op 14/08/2019 in Geuren
Parfums Illusione voor hem en voor haar van Bottega Veneta

Waan je voor even in Italiaanse landschappen vol bloeiende fruitbomen en de warme zon op je huid. Voel je het? Dat is wat modemerk Bottega Veneta in een flacon heeft gestopt: Illusione, het moment tussen droom en werkelijkheid.

En zo ruikt Italiaanse allure

Illusione is een fantasie, het moment tussen droom en werkelijkheid. De geur vertelt met haar frisse, houtachtige tonen het verhaal over een lome, zonovergoten dag in Italië aan het zwembad van een mysterieuze villa. Een man en een vrouw die elkaars blikken vangen en dan … Een illusie die je zelf in mag vullen.

Mannelijk model houd Illusione voor hem van Bottega Venat vast

Illusione voor hem

De meester parfumeurs van Bottega Veneta hebben dit gevoel weten vast te leggen in een geur voor heren en een geur voor dames. Illusione voor hem heeft houtachtige tonen met frisse Italiaanse citrusvruchten als topnoten. Het houtachtige komt van sparbalsem en wit cederhout. De grassoort Vetiver en tonkaboon geven de geur een energiek en sensueel tintje.

Illusione voor haar van Bottega Veneta

Illusione voor haar

Ook Illusione voor haar is in de basis houtachtig en bloemig. De topnoten bestaan uit bergamot en zwarte bes, wat de geur licht aromatisch maakt. Groene vijg en oranjebloesem geven het gevoel van een warme bries en olijfhout en tonkaboon maken Illusione voor haar houtachtig.

Het Italiaanse modegevoel

Van de flacons van Illusione straalt het Italiaanse modegevoel af. De strakke lijnen en het luxe ontwerp zijn kenmerkend voor Bottega Veneta. Zowel de geur voor hem als voor haar zijn omhuld met een vierkante flacon van zwaar glas in koperachtige roze voor dames en lichtgroen voor heren. Het glas van de flacon reflecteert prachtig als het in aanraking komt met het zonlicht, alsof je de glinsterende zon op het water in een zwembad ziet weerspiegelen. De onderkant is voor beide geuren rond, wat doet denken aan een waterdruppel. Een ronde dop met opening voor de spray maakt de luxe flacon af.

Hul jezelf helemaal in Illusione

Naast de geuren voor hem en haar lanceert Bottega Veneta ook een verzorgingslijn. Houd de illusie nog langer vast en hul jezelf compleet in Illusione met de Melting Body Lotion voor dames en de Melting After Shave Balm voor heren.

Mannelijk en vrouwelijk model voor Bottega Veneta