background image
Mijn Winkelmandje
De nieuwste campagnefilms: een sneak preview… – Beauty Center

De nieuwste campagnefilms: een sneak preview…

Gepost op 07/09/2018 in Geuren
https://www.youtube.com/playlist?list=PLFvPOszl2sCvQo1Ipk4Kob4TjQtEJbR5F

De campagnefilms van nieuwe geuren zijn vaak fantastisch gemaakt en op de mooiste locaties gedraaid. We laten je graag de nieuwste campagnevideo’s van Dior, Zadig & Voltaire en Paco Rabanne zien!

Campagnevideo’s zijn eigenlijk een mini-speelfilm: ze vertellen een compleet verhaal, maar vaak in slechts 1 minuut of minder. Met zo’n campagnevideo wil het merk exact de sfeer en stijl weergeven van de nieuwe geur. En daarbij worden kosten nog moeite gespaard…

JOY by Dior: vrolijk
Het nieuwe JOY by Dior is een ode aan plezier, aan het leven. De lichte en levendige geur bevat bloemen en citrus en heeft zachte houtnoten. Om de blijdschap van JOY by Dior goed vast te leggen, koos het merk voor een droomlocatie: een rooftop pool van een villa in Hollywood, met uitzicht over de skyline van LA. Actrice Jennifer Lawrence komt aanlopen in een prachtige couturejurk en neemt zonder aarzelen een duik in het diepblauwe zwembad – met jurk en al. Ze geniet van het water, de zon en een sappige nectarine. Mmm, dat is genieten!

Zadig & Voltaire: stoer
Girls Can Do Anything, de nieuwe geur van Zadig & Voltaire, is onbeschaamd en gedurfd. Het is een fougèregeur (van oudsher écht een mannending) met een vrouwelijke twist. Om het geëmancipeerde karakter goed in beeld te brengen koos het merk voor topmodel Agnes Akerlund en de soundtrack ‘You’re unbelievable’. In een industriële hal raast ze met een skateboard van een steile helling af en maakt ze een enorme sprong over een auto. Spektakel in slechts 20 seconden!

Paco Rabanne: spannend
Pure XS is een geur die je huid laat tintelen van opwinding. Om duidelijk te maken hoe onweerstaanbaar en erotisch deze geur is, koos Paco Rabanne voor het superknappe model Francisco Henriques. In de campagnefilm, geregisseerd door Johan Renck, maakt Francisco zich klaar om in bad te gaan. Hij draait de kraan open, trekt zijn shirt uit, staat voor de spiegel en pakt zijn flacon Pure XS. Hij merkt niet dat hij stiekem bespied wordt door meisjes die hunkeren naar zijn lichaam – of toch wel…?

Je hebt nu een goede indruk van deze nieuwkomers, maar ben je benieuwd hoe Joy by Dior, Girls Can Do Anything en Pure XS in het echt ruiken? Shop ze nu!Article tags: campagne, Dior, geur, Paco Rabanne, parfum, video, Zadig & Voltaire