background image
Mijn Winkelmandje
Eau de cadeau: zo schenk je de leukste parfums – Beauty Center

Eau de cadeau: zo schenk je de leukste parfums

Gepost op 30/11/2018 in Geuren
HR_collage_eaudecadeau_1900x1070

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je geliefden? Met een persoonlijke geur maak je iedereen blij. Zelfs je partner, je tienerdochter en … jezelf! Zo kies je de juiste.

VOOR JEZELF: EEN SIGNATURE SCENT

Ook jij verdient een nieuwe aanwinst in je geurgarderobe waar je meteen blij van wordt. Nog op zoek naar een parfum om op jouw eigen verlanglijstje te zetten? 

Decadence van Marc Jacobs is een decadente geur met Italiaanse pruim en Bulgaarse roos in een nog decadentere flacon. Een fantastische geur en kunstig pronkstuk in één.

VOOR JE PARTNER: EEN VLEUGJE LIEFDE

Geen cadeau straalt meer liefde uit dan een goede geur: bij elke spray denkt hij gegarandeerd aan jou! Zorg ervoor dat jij de geur zelf ook lekker vindt. Jij moet ’m tenslotte bijna even vaak ruiken als hijzelf …

Vertel hem met een geur dat hij jouw ideale man is. L’Homme Ideal van Guerlain is mannelijk, luxueus en elegant, net als hij.

VOOR MAMA: GEURIGE ME-MOMENTJES

Je wil natuurlijk dat het cadeau voor de belangrijkste vrouw in je leven goed is. Gelukkig is er parfum: het toont haar dat je goed hebt nagedacht over een geur die bij haar persoonlijkheid past en ze kan het elke dag goed gebruiken. Kies een van deze geuren vol kleine me-momentjes voor je moeder!

Vergeet juwelen. Dit juweel van een flacon bevat een nog kostbaarder ingrediënt: Goldea Jewel Charm van Bvlgari met een sensuele en oriëntaalse toets.

VOOR JE PAPA: EEN BEDANKJE ZONDER WOORDEN

Wat je koopt voor de man die alles al heeft? Een luxegeur die hij waarschijnlijk nooit voor zichzelf zou kopen.  

Met de vader-approved klassieker Y Men van Yves Saint Laurent doe je nooit iets verkeerd. Geurt intens en mannelijk, met noten van geranium, hout en fougère.

VOOR JE ZUS: JEUGDHERINNERINGEN IN EEN FLESJE

Je zus is de beste vriendin die je niet zelf hebt uitgekozen. En die uitzonderlijke band verdient een bijzonder cadeau: een parfum dat haar herinnert aan jullie bijzondere vriendinnen-/zussenband.

De stralende diamant Carat van Cartier onthult een andere 24-karaatsdiamant: je zus

VOOR JE DOCHTER: INSTAGRAMWAARDIGE FLACON

De beste cadeaus voor je tienerdochter zijn de mooiste. Want als je jouw cadeau ziet verschijnen in haar selfie, weet je pas dat het een écht succes is! Ga voor parfums die vanbinnen even mooi zijn als vanbuiten met een geur die subtiel genoeg is voor in de klas en speciaal genoeg voor haar eerste avondje uit.

Amazing Grace Ballet Rose van philosophy is een gracieuze geur die de frisheid en energie van balletdansers weerspiegelt. Een explosie van geuren, net als een balletpremière.