background image
Mijn Winkelmandje
Gekleurde eyeliner: How to – Beauty Center

Gekleurde eyeliner: How to

Gepost op 04/08/2022 in How-To

PSSST…

Gekleurde eyeliner: How to

Draag jij regelmatig zwarte of bruine eyeliner? Dan is het tijd to step up your game! Probeer jouw favo ooglook eens met een gekleurde eyeliner in bijvoorbeeld gedurfd paars, natuurlijk groen of helderblauw. Vandaag vertellen wij je welke tinten eyeliner het mooist staan bij welke oogkleuren en hoe je de mooiste looks maakt. Grote kans dat de colored eyeliner het nieuwe favoriete item wordt in je make-up stash! ​

Blauwe eyeliner voor een graphic cateye

Een marineblauwe eyeliner is het dit seizoen helemaal. Heb je grijze of bruine ogen? Dan komt blauwe eyeliner helemáál tot zijn recht! Een gedurfde blauwe look maak je met de graphic cateye, Deze eyeliner look heeft in zowel de buitenste als in de binnenste ooghoek een wing. Vloeibare eyeliner leent zich het beste voor een scherpe wing, zoals Lancôme Artliner in de tint Blue Metallic.

Paarse eyeliner voor een full cateye

Trendkleur paars staat het mooiste bij grijze, blauwe en groene ogen. Een felpaarse tint laat je oogkleur zo nog mooier uitkomen! Laat het paars op je ogen spreken door er een full cateye met een extra lange wing van te maken. Breng Shiseido Microliner in Violet aan op de volledige wimperrand, boven én onder. Maak een wing die eindigt onder het uiteinde van je wenkbrauw. Impressive!

Gele eyeliner voor een blocked wing met dots

Jouw donkere huid en dito ogen krijgen een extra pop of colour met gele eyeliner. De perfecte, zonnige zomerlook! Met de vorm van deze eyeliner laat je gegarandeerd alle hoofden draaien. Breng Shiseido Microlinker in Yellow aan op de bovenste wimperrand, waarbij je pas in het midden van het oog begint. Zet het uiteinde aan met een blocked wing. Om deze opvallende gele look af te maken zet je vier dots onder je wenkbrauwen, in de binnenste hoek.

Groene eyeliner voor een bold cateye

Is het oogschaduw of is het eyeliner? Met deze bold eyeliner look zet je je eyeliner dik aan op de wimperrand, zodat de groene tint perfect tot zijn recht komt. Heb je groene of bruine ogen? Dan springt groen er écht uit. Werk met BE Creative Make Up Fierce Liner in de kleur Emerald Green vanaf de binnenste ooghoek in een dikke lijn naar buiten toe en sluit af met een wing. Opvallend, maar door het groen toch heel natuurlijk. 

Dit heb je nodig:Article tags: