background image
Mijn Winkelmandje
Knallen met kleur: colour popping! – Beauty Center

Knallen met kleur: colour popping!

Gepost op 16/02/2018 in Make-up
NewTrends_1900x1070

Wees niet bang voor een beetje kleur, want colour popping is de nieuwe trend! Met felle oogschaduw en knallende lipstick creëer je een edgy look. Moeilijk is het niet, dus: zeker even proberen!

Spelen met contrast

Elk seizoen vertaalt ICI PARIS XL de nieuwe catwalktrends naar draagbare make-uplooks. Dit voorjaar gaan we volop spelen met kleur. Voor onze nieuwe campagnevideo kozen wij voor korenblauw op de ogen en vuurrood op de lippen. Deze look staat vooral prachtig als je, net als ons model, donkerbruine ogen hebt. Heb je blauwe ogen, probeer dan eens een felgroene of paarse oogschaduwtint. Door het contrast ‘poppen’ je ogen nóg meer!

Een goede basis

Om ervoor te zorgen dat je oogschaduwlook aan het einde van de dag nog net zo knallend is, begin je met Urban Decay Primer Potion. Die zorgt voor een egale ondergrond, houdt de kleur langer op z’n plek en maakt het blauw van de oogschaduw extra sprekend.

Blauw op je ogen

Vervolgens breng je de felblauwe BE Creative Make Up Be Mono Eyeshadow ‘005 Jetset’ aan met penseel over je hele bewegende ooglid. Werk de kleur uit tot boven de arcadeboog. Omdat je maar met één kleur werkt, mag die best wat ruimte innemen: vanaf de binnenste ooghoek tot net voorbij de buitenste ooghoek.

Tip: maak je penseel eerst nat, dat maakt de kleur extra intens!

Rood op je lippen

Bij deze kleurige look kies je voor een frisse roodtint op je lippen. Omlijn je mond met Bobbi Brown Lipliners ‘Red’. Slijp de punt eerst even, zodat je een strak en dun lijntje kunt trekken.

Breng daarna Clinique Lip Pop Matte ‘Ruby Pop’ aan met een penseel, zodat je netjes kunt werken. En klaar is je look!



Article tags: colour popping, kleur, lippenstift, make-up, oogschaduw