SURF NAAR:

 
 

MEER UITLEG NODIG?

ICI PARIS XL community
 
ICI PARIS XL community

Chat met Beauty Coaches en Experts

Nog nooit kreeg je zo snel antwoord op je beautyvragen! Past deze foundation bij je huidtype? Wat doe je tegen een droge huid? Welke lippenstift blijft écht de hele dag zitten? Onze coaches en experts staan voor je klaar en delen hun 'know-how'. Met de handige chat-functie op onze webshop sta je rechtstreeks in contact met onze community en kan je vragen wat je maar wil. Vanaf nu heb je altijd de producten die he-le-maal bij jou passen!

ICI PARIS XL community
 

Deel je kennis met andere beautylovers

Weet je zelf ook wel wat over beauty? Misschien heb jij de make-upkennis van een pro, ken je alles van parfum, of weet je als geen ander wegwijs in een zee van skincare-producten. Dat kunnen we wel gebruiken in de Beauty & You-Community. Sluit je aan bij onze gezellige groep van Beauty Coaches en Experts en help je mede-shoppers in hun zoektocht naar het perfecte beauty-item.

ICI PARIS XL community
 
ICI PARIS XL community

Maak kans op leuke voordelen

Natuurlijk word je ook beloond voor je expertise. Bouw je punten op, verzamel badges en krijg bedankjes voor je antwoorden op beautyvragen. Hoe meer mensen je helpt, hoe hoger je komt te staan in de ranking. Zo kan je door het ICI PARIS XL-team verkozen worden tot Coach van de Maand, en krijgen onze beste Coaches de kans om producten uit te testen!

ICI PARIS XL community
 
Wacht niet langer! Join de Beauty & You-community
 
ICI PARIS XL community
 
ICI PARIS XL community

Ontdek tips, trends en tutorials

Bij ICI PARIS XL helpen we jou alles uit je beautyproducten te halen. Wekelijks bieden we jou heel wat inspiratie, van how-to video’s tot celebrity make-uplooks, van skincare tips tot gifting guides. Advies van experts, leuke artikels en handige weetjes, je vind het allemaal op onze Beauty & You-blog.

ICI PARIS XL community
 

Krijg beauty-advies voor elke gelegenheid

We staan voor je klaar met aangepast advies voor elk seizoen en elke gelegenheid. Droge handen in de winter? Wij hebben de oplossing. Op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag, Kerstmis of een verjaardag? Geen probleem, wij geven je een overzicht. Verbrand op een hete zomerdag? We got you!

ICI PARIS XL community
 
Don't miss out! Laat je inspireren
 
ICI PARIS XL community
 
ICI PARIS XL community

Verdiep je nog meer in quizzes, artikels en guides

Voor alle beautyfans die maar niet genoeg kunnen krijgen van de laatste trends is er het Beauty&You-magazine. Hier gaan we dieper in op the latest & greatest in beauty-land, laten we je weten welke make-uptinten goed bij jouw stijl of huidtype passen en welke parfums absolute must-haves zijn dit seizoen.

ICI PARIS XL community
 

Lees ons magazine online of bij je thuis

Smaakt dat naar meer? Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie van het Beauty&You-magazine. Zo ben je elk seizoen weer op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste producten bij ICI PARIS XL. Beauty&You is online beschikbaar op onze website - volg snel de onderstaande knop om door het magazine te bladeren! Leden van het XCLusive programma krijgen elke uitgave van Beauty&You thuisgestuurd.

ICI PARIS XL community
 
Ontdek het magazine. Veel leesplezier