Contact Klantenservice Winkelzoeker

Beauty Routines

Beauty Routine Haar Favorites Beauty Routine Haar Favorites

Haircare routine

Wil jij stralende en gezonde haren deze zomer? Ontdek wat onze routine en haarproducten voor jou kunnen betekenen!

Stap 1

Borstel je haar voor de wasbeurt goed door zonder dat je haar klit. Zo borstel je alle resten van de gebruikte producten uit je haren.

Stap 2

Verdeel je shampoo eerst gelijkmatig over je handen en vervolgens over je haar. Spoel je haren goed uit met lauwwarm water (niet te warm!)

Stap 3

Hier komt het! Gebruik een masker om je haren een extra verzorgende boost te geven. Verdeel het gelijkmatig met een borstel, zodat je hoofdhuid en haren verzorgd worden.

Stap 4

Neem een handdoek en dep je haar zodat je haar nat blijft maar niet meer drupt. Spray in kleine plukken je haar goed in met een hittebeschermer. Borstel je haar en föhn het met een hete föhn en trekbeweging droog en glad. Een goede hittebeschermer ipxl-activeert bij hitte en de trekkracht om zo super shiny te worden. Dit prachtige effect is long-lasting en zelfs als je haar een paar keer nat wordt blijft de glans nog steeds zichtbaar.

Zonverzorging Routine Zonverzorging Routine

Zonverzorging routine

Sunlovers opgelet! Bereid jezelf voor en zon verantwoord. Met dit stappenplan geniet je optimaal van je golden glow!

Stap 1

Extra hydratatie van je huid als voorbereiding, minimaal 2 weken voor je vakantie, maar het liefst natuurlijk iedere dag. We adviseren een hydraterende bodylotion en/of gezichtsverzorging die zorgt dat je huid in een goede conditie is waardoor je sneller kleurt.

Bekijk alle hydraterende bodylotion Bekijk alle hydraterende skincare
Stap 2

Kies 2 factoren zonverzorging. Een hogere factor voor de eerste 3 dagen als extra bescherming terwijl je huid zich aanpast en een lagere factor voor de resterende dagen om veilig en dieper bruin te worden. Let daarnaast op dat je de zonverzorging iedere 3 uur opnieuw aanbrengt voor optimale bescherming.

Bekijk alle zonbescherming
Stap 3

Breng iedere dag na het zonnen aan om je huid te verkoelen en te laten herstellen. Daarnaast zorgt after sun ervoor dat je de bruine kleur langer vasthoudt.

Bekijk alle after sun
Zonverzorging Routine Zonverzorging Routine

Skincare routine voor mannen

In 3 simpele stappen naar een gezonde en stralende huid.

Stap 1

Begin de dag met het goed reinigen van je huid. Dit kan onder de douche, maar ook bij de wastafel. Gebruik een face wash zodat de huid goed wordt gereinigd. Dit is ook de beste basis als je nog moet scheren, en het verkleint de kans op scheerwondjes. Heb je veel last van ingegroeide haartjes, gebruik dan een face scrub in plaats van een face wash.

TIP! Scheer je huid het liefste voordat je gaat ontbijten. Hiermee voorkom je de kans op scheerwondjes in verband met de doorbloeding die na het ontbijt op gang komt.

Bekijk alle reiniging
Stap 2

Om direct een wakkere blik te hebben gebruik je een ooggel. Breng dit in een dunne laag aan rondom je ogen. Hierdoor oog je direct minder vermoeid, en voel je jezelf uitgerust.

Bekijk alle oogverzorging
Stap 3

Stap 3 Als laatste stap ga je jouw huid goed hydrateren. Dit kan als je jezelf hebt geschoren, maar ook als dat niet is gedaan. Gebruik een 24hrs face gel of cream om je huid te kalmeren en hydrateren. Zo is je huid de hele dag beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Bekijk alle hydraterende crèmes

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!