background image
Mijn Winkelmandje

Haarborstels

Productsoort

Alle

Deselecteer alles

Merken

Alle

Deselecteer alles

Prijs

Aanbiedingen

Alle

Deselecteer alles

Beoordeling

Alle

Deselecteer alles
Filteren Filters wissen

Productsoort

Alle

Deselecteer alles

Merken

Alle

Deselecteer alles

Prijs

Aanbiedingen

Alle

Deselecteer alles

Beoordeling

Alle

Deselecteer alles
TOON 23 RESULTATEN
23 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Borstels en kammen in tal van kleuren en vormen


Bij het opstaan s ’ochtends, het toekomen op school of het klaarmaken om uit te gaan, je gebruikt het elke keer opnieuw en kan niet zonder... een haarborstel – haar kam. Elk haarsoort vereist een andere verzorging, daarom is het cruciaal om ook over de juiste borstel of kam te beschikken.


Het verschil tussen een borstel en een kam?


Kammen en borstels zijn verschillend op allerlei vlakken, niet enkel in de manier van gebruiken maar ook in de vorm en stevigheid. Een kam is meestal plat van vorm en bestaat uit vele tanden op 1 rij. Dit verzorgingsinstrument is meestal gemaakt uit plastiek of metaal en word vooral gebruikt om het kammen van je haar in de gewenste coupe. Een borstel daarentegen is veel breder in vorm en bestaat uit meerdere rijen tanden van plastiek, rubber en soms natuurlijke of synthetische haren.


Typen haarborstels en kammen:

  • Pneumatische borstel: een borstel bestaande uit een rubber kussen met daarop haren of rubberen pennen. Deze borstel regelt vanzelf de druk op je hoofdhuid en verminderd de kans op statisch haar door de vermindering van wrijving van het haar.
  • Paddle brush: Aangeraden voor mensen met lang en dik haar, ideaal voor het stijlen van je haar bij het gebruik van een haardroger en is te herkennen aan zijn grote vierkante oppervlakte.
  • Ronde borstel: Deze multifunctionele borstels, worden meestal gebruikt voor het stijlen of krullen van je haar in combinatie van een haardroger. Afhankelijk van de diameter van de borstel, kan deze zorgen voor meer volume, stevige krullen of stijlen van het haar. Deze borstel is gemaakt van zwijnshaar.
  • Grove kam: geschikt voor nat haar! De ruimte tussen de tanden zorgt ervoor dat de kam makkelijker doorheen je haar kamt en dus je haar minder belast.
  • Knipkam: Geschikt voor alle haarsoorten, meestal gebruikt bij de kapper en is gekenmerkt door een combinatie van fijne en wijde vertanding en is ideaal voor alle haarsoorten!
  • Zakkam: kort van format, geschikt voor mannen met kort haar. Gebruikt bij het kammen en stylen van het haar.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!