VLOEIBARE EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT
Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Vul merk- /productnaam of eancode in
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Bestsellers
 • Acties & Gifts
 • Lente tips
 • Merken
 • Gratis proefjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen bij ICI PARIS XL
 • Gratis levering en retour
 • Veilig online betalen
 • Verfijn uw keuze

  VLOEIBARE EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT
  Exclusief

  Koop met uw ICI PARIS XL Privilege Pas en ontvang 245 punten.

  VLOEIBARE EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT
  Review
  De vloeibare emulsie voor moleculair herstel van Nescens, een concentraat van actieve bestanddelen die geselecteerd werden door hun synergetische werking, werd ontworpen om de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor de beschadiging van de moleculen, ten gevolge van natuurlijke veroudering en zonlicht, te neutraliseren en de vernieuwing van de macromoleculen van de extracellulaire matrix te bevorderen.
  De anti-age technologie van Nescens geeft het huidweefsel opnieuw de mogelijkheid de belangrijkste kenmerken van een jeugdige huid te herstellen: Soepelheid, dichtheid en stevigheid. Rimlpels worden verzacht, het huidoppervlak ziet er egaal en stralend uit.

  cosmeceutische voordelen:
  - Neutraliseert de glycatie- en oxidatieprocessen om opnieuw een optimale cellulaire werking te verkrijgen en de verharding van collagenen- en elastineweefsels te voorkomen.
  - Vermindert de activiteit van de metalloproteases, enzymen die betrokken zijn bij de afbraak en de fragmentatie van de structuurproteïnen om de vorming van brueken in de steunstructuren van de weefsels, die tot rimpels kunnen leiden, te vermijden.
  - Verhoogt de weerstand van de huid tegen ultraviolette stralen, waardoor de huidveroudering onder invloed van zonlicht beperkt wordt.
  - Neemt deel aan de vernieuwing van de macromoleculen van de extracellulaire matrix, wat de stevigheid en de dichtheid van de weefsels garandeert.
  - Draagt bij tot de beperking van weefselontsteking door agressieve exogene en endogene invloeden.
  - Garandeert een intensieve en duurzame hydratatie, dankzij de toevoeging van hydraterende bestanddelen met een progressief effect.
  - Voedt de huid door de inbreng van bio-identieke lipiden (vergelijkbaar met de natuurlijk gesynthetiseerde lipiden in de epidermis).
  Deze producten zouden u ook kunnen bevallen verstuur naar vriend
  Product informatie
  Uw prijs: € 245,00
  GRATIS levering
  Leveringsinfo
  :
  - Weekdagen: Besteld voor 18h, volgende dag geleverd.
  - Weekend: Geleverd op dinsdag.


  VLOEIBARE EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT
  Extra productinformatie
  Levering & Retourneren
  • Ean Code

   7640147190597
  • Ingrediënten

   Niacinamide: Bevordert de productie van collageen en voorkomt de afbraak ervan. Beperkt pigmentstoornissen. Heeft een fotoprotectieve werking.
   Decarboxy Carnosine HCL: Verhindert het glycatieproces. Belangrijke antioxidant. Zeer stabiele synthetische dipeptide met een goede weerstand tegen afbraak.
   Ureum: Stimuleert de werking van de enzymen betrokken bij de synthese van de epidermale lipiden.
   Glycerine: Herstelt de lamellenstructuur van de intercellulaire lipiden van het stratum corneum en garandeert een optimale hydratatie van de verschillende lagen van de epidemis.
   Taurine: Beschermt de epidermale cellen tegen dehydratatie en een droge omgeving.
   Saccharide isomeraat: Zorgt voor een optimale en langdurige hydratatie.
   Pathenol: Sleutelelement bij de aërobe energieproductie van keratinocyten. Draagt bij aan de reconstructie van de lagen epidermale lipiden. Zijn hygroscopische eigenschappen bevorderen hydratatie.
   Ceramiden AP, NP, EOP: Fundamentele lipiden vereist voor het herstel van de hydrolipidische barriere. Garanderen cohesie van de hoornlaag in de huid.
   Phytosphingosine: Vermindert de activiteit van de matalloproteases en verhoogt de synthese van extracellulaire matrixproteïnen. Stimuleert de differentiatie van keratinocyten. Versterkt de cohesie van corneocyten. Levert effecten op tegen huidveroudering.
   Cholesterol: Essentieel bestanddeel van de epidermale lipidische barriere.
   N-Acetyl glucosamine: bevordert celadhesie (bindt glycoproteïnen die de samenhang tussen de corneocyten garanderen). Stimuleert de expressie van markers van keratunocyten differentiatie (Keratine, involucrine).
   Methylsilanol Mannuronaat: Bevordert huidherstel. Vertraagt het verlies van elasticiteit en de structuurveranderingen van het bindweefsel ten gevolge van veroudering.
   Extract van bladeren van de Camellia Sinensis: Witte thee heeft een nog krachtiger antioxiderende werking dan groene thee en bestrijdt vrije radicalen nog beter. Groot beschermende effect op de huid als antioxidant en remmer van vrije radicalen.
   Extract van de Silybum Marianum (Fytosoom van fosfolipiden van soja dat sylibinine bevat): Verhindert de peroxydatie van lipiden en bevordert het herstel van het DNA. optimaliseert de synthese van intracellulair gluthation. Zorgt voor een ontstekingsremmende en immunoregulerende werking.
   Extract van bladeren van de Cynara Scolymus: Normaliseert de groei van keratinocyten in de epidermis, stimuleert de synthese van collageen in de dermis en beschermt tegen afbraak.
   Extract van bollen van de Crocus Chrysanthus: Bevordert intracellulaire communicatie. Verhoogt de productie van groeifactoren van keratinocyten, die de synthese van collageen en selatine stimuleren via de fibroblasten.
  • Aanbevolen gebruik:

   corrigerende anti-age gezichtsverzorging van Nescens
   Gebruik de vloeibare emulsie voor moleculair herstel elke ochtend na het aanbrengen van de voorbereidende verzorging en het juiste serum van Nescens. Dit preparaat ontwikkelt haar volledige potentieel in combinatie met de corrigerende nachtverzorging, de celvernieuwende emulsie.

   Geschikt voor mannen en vrouwen. Klinisch getest, onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht.

  Betaling

  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Op de e-shop van ICI PARIS XL is online betalen veilig
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg U kunt betalen met :

  • IDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • PayPal

  Levering

  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Wij bezorgen al uw bestellingen kosteloos thuis.
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Bestellingen geplaatst voor 18.00 uur heeft u de volgende dag in huis. Op zondag vindt er geen leveringen plaats.
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Levering op elk adres binnen Nederland (met uitzondering van postbussen).
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Gratis retourneren van uw online bestelling in onze winkel (bedenktijd van 14 dagen).

  Bezorgschema

  Bestelling geplaatst op

  Voor 18.00 uur

  Na 18.00 uur

  Maandag

  Levering op dinsdag

  Levering op woensdag

  Dinsdag

  Levering op woensdag

  Levering op donderdag

  Woensdag

  Levering op donderdag

  Levering op vrijdag

  Donderdag

  Levering op vrijdag

  Levering op zaterdag

  Vrijdag

  Levering op zaterdag

  Levering op dinsdag

  Zaterdag

  Levering op dinsdag

  Levering op dinsdag

  Zondag

  Levering op dinsdag

  Levering op dinsdag

  Rond feestdagen kan de levering van uw pakje verschillen. Bekijk daarvoor het bezorgschema feestdagen.

  Tijdvensters

  Ochtend

  Middag-vroeg

  Middag-laat

  Avond

  Maandag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Dinsdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Woensdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Donderdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Vrijdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur -
  Zaterdag 09.00 - 15.00 uur - -

  FAQ’s mbt retourrechten

  Retourrecht

  ICI PARIS XL hanteert regels voor retourneren. U heeft voor al uw bestellingen een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is.

  Retours

  Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

  U dient uw retour af te geven in een DHL Parcelshop. Nadat u contact heeft opgenomen met de klantenservice en een formulier met geldig retournummer heeft ontvangen, kunt u uw retour afgeven in een DHL Parcelshop.
  DHL Parcelshops zijn vaak bedrijven bij u in de buurt met ruime openingstijden, bijvoorbeeld een winkel.
  Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Parcelshop te vinden. Vergeet niet om een afgiftebewijs te vragen. Zou u er toch voor kiezen om uw bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan zal deze beschouwd worden als ongeldig.

  Kan ik mijn retour thuis laten ophalen?

  Dit is niet mogelijk. U dient uw retour af te geven in een DHL Parcelshop. Nadat u contact heeft opgenomen met de klantenservice en een formulier met geldig retournummer heeft ontvangen, kunt u uw retour afgeven in een DHL Parcelshop. DHL Parcelshops zijn vaak bedrijven bij u in de buurt met ruime openingstijden, bijvoorbeeld een winkel. Net zo gemakkelijk als een postkantoor!
  Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Parcelshop te vinden. Vergeet niet om een afgiftebewijs te vragen. Kiest u er toch voor om uw bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan zal deze beschouwd worden als ongeldig.

  Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit mijn bestelling retour te sturen?

  Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij of deze voldoet aan de bovenstaande voorwaarden voor een "geldige" retour. Indien uw retour geldig is en voldoet aan de gestelde voorwaarden, ontvangt u de waarde van de geretourneerde producten binnen 30 werkdagen teruggestort op uw bankrekening. De eventueel betaalde verzendingskosten worden niet teruggestort.

  Stel uw pakket samen
  PIGMENTVLEKCORRECTOR - GEZICHT EN LICHAAM
  REINIGINGSGEL
  BIO-IDENTIEK HYDRATEREND SERUM
  COMPLEX ANTI-HUIDVERSLAPPING - LICHAAM
  HERSTRUCTURERENDE EMULSIE PHA - LICHAAM
  VLOEIBARE EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT
  CELVERNIEUWENDE EMULSIE
  EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT
  EGALISERENDE GEL-EMULSIE
  KERATOLYTISCH COMPLEX - GEZICHT
  BIO-IDENTIEKE LIPIDENHERSTELLENDE CREME
  SEQUENTIËLE PEELING - LICHAAM
  HUIDSTOFWISSELING ACTIVERENDE TONIC
  PIGMENTVLEKCORRECTOR - GEZICHT EN LICHAAM (€ 174,40) - Meer info REINIGINGSGEL (€ 93,45) - Meer info BIO-IDENTIEK HYDRATEREND SERUM (€ 148,00) - Meer info COMPLEX ANTI-HUIDVERSLAPPING - LICHAAM (€ 185,00) - Meer info HERSTRUCTURERENDE EMULSIE PHA - LICHAAM (€ 140,70) - Meer info VLOEIBARE EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT (€ 245,00) - Meer info CELVERNIEUWENDE EMULSIE (€ 278,25) - Meer info EMULSIE VOOR MOLECULAIR HERSTEL DAG - GEZICHT (€ 245,00) - Meer info EGALISERENDE GEL-EMULSIE (€ 215,25) - Meer info KERATOLYTISCH COMPLEX - GEZICHT (€ 202,65) - Meer info BIO-IDENTIEKE LIPIDENHERSTELLENDE CREME (€ 195,30) - Meer info SEQUENTIËLE PEELING - LICHAAM (€ 156,00) - Meer info HUIDSTOFWISSELING ACTIVERENDE TONIC (€ 103,95) - Meer info
  Totaal:
  Review

  Schrijf een review Deel uw mening en ervaring over dit beautyproduct.

  De reviews worden gescand alvorens ze geplaatst worden. ICI PARIS XL behoudt het recht om te allen tijde reviews, die niet voldoen
  aan de richtlijnen, (gedeeltelijk) te verwijderen.

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten