LIFTING FACE SERUM
Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Vul merk- /productnaam of eancode in
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Bestsellers
 • Acties & Gifts
 • Lente tips
 • Merken
 • Gratis proefjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen bij ICI PARIS XL
 • Gratis levering en retour
 • Veilig online betalen
 • LIFTING FACE SERUM

  Koop met uw ICI PARIS XL Privilege Pas en ontvang 260 punten.

  LIFTING FACE SERUM
  Review
  The Lifting Face serum & The Lifting Intensifier: Een compleet nieuwe, en gekoppelde formule om het jeugdige uiterlijk een nieuwe impuls te geven. The Lifting Face Serum en The Lifting Intensifier zijn ontworpen om in synergie te werken, waardoor ze onmiddellijk én zichtbaar de huid helpen liften en de helderheid en teint verbeteren.
  De kern van The Lifting Face Serum en The Lifting Intensifier is een zeldzame, blauwe algensoort, die gedijt in zuivere wateren, gevoed door oude gletsjers en ondergrondse bronnen.Haar uitzonderlijke liftende energieën ontstaan door een nauwgezet fermentatieproces, waardoor haar doeltreffendheid groter wordt dan ooit voor mogelijk werd gehouden.
  Een netwerk van proteïnen binnen het Blue Algae FermentTM -- Blauwe Algen Ferment, stimuleert de eigen interne bouwstenen van de huid, terwijl andere eiwitten helpen om de vroegtijdige afbraak ervan te voorkomen. Het natuurlijke vermogen van de huidcellen om zich te vernieuwen wordt enorm verhoogd. De huid gaat er buitengewoon veel jeugdiger, gladder en veerkrachtiger uitzien.
  The Lifting Intensifier is speciaal ontworpen om de liftende voordelen van The Lifting Face Serum extra sterk te maken. Azuriet is het belangrijkste ingrediënt van dit doelgerichte cosmetisch product. Azuriet is een kristal dat wordt gevormd op de zeebedding en helpt om het collageen- en elastinenetwerk te versterken op die plaatsen waar ondersteuning het meest nodig is. Als The Lifting Intensifier doordringt in de huid, houdt haar gaasachtige matrix fysiek de huid strak van binnenuit. Op den duur doet The Lifting Intensifier de huid er gladder, veerkrachtiger en meer gelift uitzien.
  Kostbare marine eiwitten - enzymen die uit zee afkomstig zijn - en botanische ingrediënten die in The Lifting Face Serum en The Lifting Intensifier aanwezig zijn, worden versterkten geleverd door de exclusieve Deconstructed WatersTM van La Mer, waardoor hun eigenschappen krachtiger zijn dan ooit tevoren. De huid krijgt als het ware een infuus met energie. De verkleuringen worden zichtbaar minder omdat krachtige antioxiderende bestanddelen helpen om het optreden van toekomstige verkleuringen tegen te gaan. Er wordt een onovertroffen nieuwe helderheid en teint bereikt. De huid straalt.
  En zoals past bij het erfgoed van La Mer zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar en nemen met de tijd alleen nog maar toe.
  Deze producten zouden u ook kunnen bevallen verstuur naar vriend
  Product informatie
  LIFTING FACE SERUM Inhoud: 30ML Niet in stock
  Uw prijs: € 260,00
  Extra productinformatie
  Levering & Retourneren
  • Ean Code

   747930007364

  Betaling

  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Op de e-shop van ICI PARIS XL is online betalen veilig
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg U kunt betalen met :

  • IDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • PayPal

  Levering

  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Wij bezorgen al uw bestellingen kosteloos thuis.
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Bestellingen geplaatst voor 18.00 uur heeft u de volgende dag in huis. Op zondag vindt er geen leveringen plaats.
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Levering op elk adres binnen Nederland (met uitzondering van postbussen).
  IPXL-IPBE:/home/levering/purple.jpg Gratis retourneren van uw online bestelling in onze winkel (bedenktijd van 14 dagen).

  Bezorgschema

  Bestelling geplaatst op

  Voor 18.00 uur

  Na 18.00 uur

  Maandag

  Levering op dinsdag

  Levering op woensdag

  Dinsdag

  Levering op woensdag

  Levering op donderdag

  Woensdag

  Levering op donderdag

  Levering op vrijdag

  Donderdag

  Levering op vrijdag

  Levering op zaterdag

  Vrijdag

  Levering op zaterdag

  Levering op dinsdag

  Zaterdag

  Levering op dinsdag

  Levering op dinsdag

  Zondag

  Levering op dinsdag

  Levering op dinsdag

  Rond feestdagen kan de levering van uw pakje verschillen. Bekijk daarvoor het bezorgschema feestdagen.

  Tijdvensters

  Ochtend

  Middag-vroeg

  Middag-laat

  Avond

  Maandag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Dinsdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Woensdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Donderdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur 18.00 - 21.00 uur
  Vrijdag - 11.00 - 15.00 uur 14.00 - 18.00 uur -
  Zaterdag 09.00 - 15.00 uur - -

  FAQ’s mbt retourrechten

  Retourrecht

  ICI PARIS XL hanteert regels voor retourneren. U heeft voor al uw bestellingen een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is.

  Retours

  Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

  U dient uw retour af te geven in een DHL Parcelshop. Nadat u contact heeft opgenomen met de klantenservice en een formulier met geldig retournummer heeft ontvangen, kunt u uw retour afgeven in een DHL Parcelshop.
  DHL Parcelshops zijn vaak bedrijven bij u in de buurt met ruime openingstijden, bijvoorbeeld een winkel.
  Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Parcelshop te vinden. Vergeet niet om een afgiftebewijs te vragen. Zou u er toch voor kiezen om uw bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan zal deze beschouwd worden als ongeldig.

  Kan ik mijn retour thuis laten ophalen?

  Dit is niet mogelijk. U dient uw retour af te geven in een DHL Parcelshop. Nadat u contact heeft opgenomen met de klantenservice en een formulier met geldig retournummer heeft ontvangen, kunt u uw retour afgeven in een DHL Parcelshop. DHL Parcelshops zijn vaak bedrijven bij u in de buurt met ruime openingstijden, bijvoorbeeld een winkel. Net zo gemakkelijk als een postkantoor!
  Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Parcelshop te vinden. Vergeet niet om een afgiftebewijs te vragen. Kiest u er toch voor om uw bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan zal deze beschouwd worden als ongeldig.

  Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit mijn bestelling retour te sturen?

  Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij of deze voldoet aan de bovenstaande voorwaarden voor een "geldige" retour. Indien uw retour geldig is en voldoet aan de gestelde voorwaarden, ontvangt u de waarde van de geretourneerde producten binnen 30 werkdagen teruggestort op uw bankrekening. De eventueel betaalde verzendingskosten worden niet teruggestort.

  Stel uw pakket samen
  CREME DE LA MER
  LA MER
  THE MOISTURIZING SOFT CREAM
  THE MOISTURIZING SOFT CREAM
  LA MER
  THE MOISTURIZING SOFT LOTION
  LA MER
  LA MER MOISTURIZING SOFT CREAM
  THE REVITALIZING HYDRATING SERUM
  THE MOISTURIZING SOFT CREAM
  LA MER
  LA MER MOISTURIZING SOFT CREAM
  CREME DE LA MER (€ 420,00) - Meer info LA MER (€ 950,00) - Meer info THE MOISTURIZING SOFT CREAM (€ 1.900,00) - Meer info THE MOISTURIZING SOFT CREAM (€ 420,00) - Meer info LA MER (€ 1.900,00) - Meer info THE MOISTURIZING SOFT LOTION (€ 230,00) - Meer info LA MER (€ 150,00) - Meer info LA MER MOISTURIZING SOFT CREAM (€ 275,00) - Meer info THE REVITALIZING HYDRATING SERUM (€ 180,00) - Meer info THE MOISTURIZING SOFT CREAM (€ 950,00) - Meer info LA MER (€ 275,00) - Meer info LA MER MOISTURIZING SOFT CREAM (€ 150,00) - Meer info
  Totaal:
  Review

  Schrijf een review Deel uw mening en ervaring over dit beautyproduct.

  De reviews worden gescand alvorens ze geplaatst worden. ICI PARIS XL behoudt het recht om te allen tijde reviews, die niet voldoen
  aan de richtlijnen, (gedeeltelijk) te verwijderen.

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten