SUBLIMAGE L'ESSENCE
Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Vul merk- /productnaam of eancode in
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Bestsellers
 • Acties & Gifts
 • Lente tips
 • Merken
 • Gratis proefjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen bij ICI PARIS XL
 • Gratis levering en retour
 • Veilig online betalen
 • CHANEL
  SUBLIMAGE L'ESSENCE
  Nieuw

  Koop met uw ICI PARIS XL Privilege Pas en ontvang 325 punten.

  CHANEL
  SUBLIMAGE L'ESSENCE
  ULTIEM ONTGIFTEND EN LICHTACTIVEREND CONCENTRAAT
  De vernieuwde samenstelling maakt van SUBLIMAGE L'Essence meer dan een serum. De ontgiftende werking van het concentraat laat de huid op ultieme wijze stralen.
  Deze producten zouden u ook kunnen bevallen
  Product informatie
  Inhoud: 30ML Voorradig
  Uw prijs: € 325,80 Normaal: € 362,00
  GRATIS levering
  Leveringsinfo
  :
  - Weekdagen: Besteld voor 18h, volgende dag geleverd.
  - Weekend: Geleverd op dinsdag.


  SUBLIMAGE L'ESSENCE
  Extra productinformatie
  Levering & Retourneren
  • Ean Code

   3145891429701
  • Ingrediënten

   De basis van SUBLIMAGE L'Essence wordt gevormd door de samenvoeging van twee plantaardige schatten:
   • Hoog in de Himalaya, bloeit de Golden Champa. Deze plant wordt de gouden bloem genoemd, en staat bekend om zijn krachtige, ontgiftende werking.
   • Op Madagaskar groeit de harungana die ook wel plant van het licht wordt genoemd. Deze plant weet het licht te vangen en er zo veel energie aan te onttrekken dat hij ook op de meest verarmde grond weer opkomt. De levenskracht van de harungana is zo groot dat zelfs de groei van andere planten gestimuleerd wordt. De unieke eigenschap van deze plant vond zijn weg naar lichtactiverende huidverzorgingsproducten.
  • Positief effect:

   In het hart van de samenstelling van SUBLIMAGE L'Essence vormen twee plantaardige schatten de basis voor de ultieme ontgiftende werking.

   In de celkern is de werkstof Golden Champa PFA*, extract van de gouden bloem uit de Himalaya, actief. Gifstoffen die vroegtijdige veroudering veroorzaken, worden verwijderd, en de celdynamiek wordt opnieuw geactiveerd. De gerevitaliseerde huid was nog nooit zo zuiver.

   De plant van het licht versterkt deze ontgiftende werking door de huidvernieuwing op zachte en natuurlijke wijze te stimuleren. Daardoor hervindt de huid de ideale textuur om licht te weerkaatsen.

   Perfect ontgift, en vol nieuwe energie lijkt de huid opnieuw licht uit te stralen. De oorspronkelijke zuiverheid, kwaliteit en helderheid van de huid worden op natuurlijke wijze hersteld. De huid is gladder en egaler, en straalt weer.

   Stralende teint**: x2.5
   Helderheid van de huid**: x2.7

   * PFA: PolyFractionnement des Actifs (Meervoudige Deling van Actieve Werkstoffen). Een specifiek voor CHANEL ontwikkeld procedé waarmee uiterst zuivere cosmetische werkstoffen worden vervaardigd.
   ** Zelfevaluatie door 31 vrouwen na 1 maand gebruik.
  • Aanbevolen gebruik:

   De vloeibare, zijdeachtige textuur van SUBLIMAGE L'Essence voelt aan als een lichte streling die op de huid onmiddellijk een zacht gevoel van frisheid achterlaat.

   's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een schone huid, vóór SUBLIMAGE La Crème. Breng de SUBLIMAGE L'Essence met de vingertoppen aan op uw gelaat en decolleté. Hierna profiteert de huid optimaal van het herstellende vermogen van Vanilla Planifolia, de kostbare actieve werkstof in SUBLIMAGE La Crème.

  Betaling

  Op de e-shop van ICI PARIS XL is online betalen veilig
  U kunt betalen met :

  • IDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express

  Levering

  Wij bezorgen al uw bestellingen kosteloos thuis.
  IPXL-IPBE:/home/levering/black_vink.jpg Bestellingen geplaatst voor 18.00 uur heeft u de volgende dag in huis. Op zondag vinden er geen leveringen plaats.
  Levering op elk adres binnen Nederland (met uitzondering van postbussen).
  Gratis retourneren van uw online bestelling in onze winkel (bedenktijd van 14 dagen).

  Reguliere bezorgschema

  BESTELLING GEPLAATST OP

  VOOR 18.00 UUR

  NA 18.00 UUR

  Maandag

  Levering op dinsdag

  Levering op woensdag

  Dinsdag

  Levering op woensdag

  Levering op donderdag

  Woensdag

  Levering op donderdag

  Levering op vrijdag

  Donderdag

  Levering op vrijdag

  Levering op zaterdag

  Vrijdag

  Levering op zaterdag

  Levering op dinsdag

  Zaterdag

  Levering op dinsdag

  Levering op dinsdag

  Zondag

  Levering op dinsdag

  Levering op dinsdag

  Rond feestdagen kan de levering van uw pakje verschillen. Bekijk daarvoor het bezorgschema feestdagen.

  Retours

  Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

  U dient uw retour af te geven in een DHL Parcelshop. Nadat u contact heeft opgenomen met de klantenservice en een formulier met geldig retournummer heeft ontvangen, kunt u uw retour afgeven in een DHL Parcelshop.
  DHL Parcelshops zijn vaak bedrijven bij u in de buurt met ruime openingstijden, bijvoorbeeld een winkel.
  Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Parcelshop te vinden. Vergeet niet om een afgiftebewijs te vragen. Zou u er toch voor kiezen om uw bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan zal deze beschouwd worden als ongeldig.

  Kan ik mijn retour thuis laten ophalen?

  Dit is niet mogelijk. U dient uw retour af te geven in een DHL Parcelshop. Nadat u contact heeft opgenomen met de klantenservice en een formulier met geldig retournummer heeft ontvangen, kunt u uw retour afgeven in een DHL Parcelshop. DHL Parcelshops zijn vaak bedrijven bij u in de buurt met ruime openingstijden, bijvoorbeeld een winkel. Net zo gemakkelijk als een postkantoor!
  Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Parcelshop te vinden. Vergeet niet om een afgiftebewijs te vragen. Kiest u er toch voor om uw bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan zal deze beschouwd worden als ongeldig.

  Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit mijn bestelling retour te sturen?

  Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij of deze voldoet aan de bovenstaande voorwaarden voor een "geldige" retour. Indien uw retour geldig is en voldoet aan de gestelde voorwaarden, ontvangt u de waarde van de geretourneerde producten binnen 30 werkdagen teruggestort op uw bankrekening. De eventueel betaalde verzendingskosten worden niet teruggestort.

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten