Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Vul merk- /productnaam of eancode in
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Bestsellers
 • Acties & Gifts
 • Cadeau ideeën
 • Merken
 • Gratis proefjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen bij ICI PARIS XL
 • Gratis levering en retour
 • Veilig online betalen
 • LEES DE ERVARINGEN VAN HET KENZO TOTEM TESTPANEL

  Onze Facebookfans hebben massaal gereageerd op onze oproep om de nieuwe geuren van KENZO TOTEM te testen. We hebben een aantal gelukkige winnaars geselecteerd en zij hebben hun bevindingen met ons gedeeld. Lees hieronder de reviews en laat u overtuigen!

  KENZO TOTEM YELLOW

  Britt

  Wat een heerlijke geur! Lekker voor de man en voor de vrouw! Ik vind hem erg lekker en het luchtje is zeker een aanrader. Je ruikt de citrus goed en het is lekker fris voor de zomer. Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee. En mijn vriend kan hem ook gebruiken! Wij zijn er blij mee!

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM YELLOW

  Vera

  Lekker fris, ideaal voor de zomer en voor mee op vakantie. Het doet mij denken aan een warme zomerse dag in het buitenland op het strand met een heerlijke cocktail en het doet mij denken aan heel veel lekker vers fruit. Het is ook een lekker geurtje voor overdag, niet te zwaar maar toch heel alledaags. Ik ben er ontzettend blij mee en ik zal er zeker heel veel plezier van hebben!

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM YELLOW

  Marjolein

  Ik vind het een stoer vrouwengeurtje en voor de man een frisse geur. Mijn vriend en ik hebben beide het geurtje een paar dagen opgedaan. Het ruikt uiteraard bij ons anders maar toch kun je merken dat het unisex is. De geur blijft ook lekker lang hangen. Ik vind het een frisse en bloemige geur. Wat mij echt aan zomerse geuren doet denken. Het is zeker een geur wat ik vaker voor ons zou kopen. Het past goed bij ons.

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM ORANGE

  Sophie

  Zeer blij ben ik met de geur Totem van Kenzo!
  Bloemig maar niet te zoet, beetje pit, erg lekker! Een aanrader!

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM ORANGE

  Mariska

  Zoals de omschrijving van Kenzo Totem Orange al zegt is het inderdaad een bloemige geur met houtachtige noten. Het doosje waar de geur in zit vind ik persoonlijk leuk en ook zeer bijpassend. Ook het flesje ziet er leuk uit en is zeker leuk om neer te zetten! De geur vind ik verrassend en erg bijzonder, het is ook zeker leuk dat de geur unisex is!

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM ORANGE

  Sandra

  Wat een heerlijke geur deze Kenzo Totem Orange. Stiekem gebruik ik wel eens het luchtje van mijn man. Deze zijn net wat pittiger en kruidiger dan de damesgeuren. Maar met deze Kenzo Totem Orange is dat geen enkel probleem meer. Ik ben fan !!

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM BLUE

  Manoj

  Mijn vrouw Sabine heeft het luchtje Kenzo Totem Blue gewonnen. Echter vond ze het meer een mannengeur. Nou ik heb het getest en vind een lekker geurtje voor overdag. Het blijft lekker lang hangen! En lekker fris. Ben er super blij mee en zou deze zeker aanraden!

  BESTEL ONLINE

  KENZO TOTEM BLUE

  Renate

  Ik heb gisteren de Kenzo Totem Blue in ontvangst genomen. De uitstraling van het flesje ziet er mooi uit. De geur is unisex , maar ik vind het echt een mannengeurtje . De geur ruikt heerlijk, de geur is wat kruidig, waar ik wel van houd. Ik weet zeker dat mijn man Jasper dit geurtje veel met zich mee gaat dragen, want hij houdt van dit soort geurtjes.

  BESTEL ONLINE
  Lisanne

  KENZO TOTEM BLUE

  Allereerst vind ik de verpakking waar het geurtje in zit al prachtig. Een mooie totem die prachtig staat bij mijn collectie geurtjes. Bij het ruiken van de geur na deze te hebben opgespoten merk ik dat deze erg sterk is, dit vind ik persoonlijk een groot voordeel, omdat het dan geen flauw geurtje is die je amper ruikt en waarvan de geur zo weer weg is. De geur vind ik erg lekker ruiken, maar persoonlijk vind ik er meer aspecten in zitten van een mannengeur, ik zou deze ook liever ruiken bij een man dan bij een vrouw, maar hij is wel ontzettend lekker!!!

  BESTEL ONLINE
  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten