Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Vul merk- /productnaam of eancode in
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Bestsellers
 • Acties & Gifts
 • Cadeau ideeën
 • Merken
 • Gratis proefjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen bij ICI PARIS XL
 • Gratis levering en retour
 • Veilig online betalen
 • DE ESSENTIE

  Beautyexpertise geconcentreerd in een verzorgingslijn

  ICI PARIS XL heeft een uiterst competent adviesteam; wanneer u raad nodig hebt bij het kiezen van een product, wilt leren hoe zorg te dragen voor uw huid of het wilt hebben over uw behoeften in schoonheidsverzorging, dan is er maar een adres: ICI PARIS XL.

  Het merk bouwde een hechte vertrouwensrelatie op met zijn klanten. Onze leidende positie in de verkoop van schoonheidsproducten is dus geen toeval: het is de vrucht van onze expertise in het associëren van producten en een oprechte belangstelling voor de verwachtingen van onze klanten.

  Het is deze expertise van ICI PARIS XL die de kern vormt van het concept van de nieuwe lijn.

  Is er iets vanzelfsprekender
  dan een leider en specialist
  in de verkoop van cosmetica die zijn eigen
  gelaatsverzorging lanceert?

  ... een huidverzorgingslijn aangepast aan ieders behoeften

  Chronisch vochtgebrek, de eerste lijntjes, een ontoereikende reiniging… deze lijn dekt al de essentiële behoeften van de huid. Het echte pluspunt zijn de professionele rituelen die geassocieerd worden met onze formules.
  volgens de consulenten van ICI PARIS XL is de aankoop van een schoonheidsproduct niet langer voldoende: het correct aanbrengen van het product optimaliseert de werking van de formule. en dankzij dit uitgebreide assortiment met een groot aantal verzorgingsopties is er voor iedereen een persoonlijk schoonheidsritueel en -moment…

  ... en aan elk budget

  Omdat het aanbod in de apotheek eerder beperkt is en de producten in het selectieve circuit duur en niet altijd geschikt zijn voor het grote publiek, pakt ICI PARIS XL uit met een elegante lijn die wel de codes van het luxecircuit overneemt, maar niet de te hoge prijzen.
  Overtuigde fans van de producten uit de apotheek zullen over de streep gehaald worden door de niet-allergene formules, supermarktamateurs door de galenische texturen en kleine beurzen zullen kunnen kennismaken met het plezier van een persoonlijke service, die ze nog nooit eerder hebben kunnen smaken.

  Met 16 efficiënte, zinnenstrelende en functionele referenties slaagt ICI PARIS XL essentiële verzorgingslijn erin de verzorging van uw huid in de hand te nemen – zonder toegevingen.

  ... zonder toegeving op het genot

  De lijn heeft zijn eigen signatuur, met exclusieve texturen die zonder een enkel probleem gecombineerd, boven elkaar gebruikt en met elkaar afgewisseld kunnen worden. De huid zal gek zijn op de vederlichte, zijige en gemakkelijk absorbeerbare fluids, de changeanttexturen en niet te vergeten, de met de vingers aan te brengen make-upremovercrème die gewoonweg smeekt om een massage om het gevoel van comfort compleet te maken.

  Een zacht en overtuigend parfum

  Om alles nog zachter te maken ontwikkelde een bekend Frans parfumhuis een discreet, allergeenvrij parfum. Opgelet, dit zachte, poederachtige parfum is verslavend: de aanzet met jonge lelietjes-van-dalen evolueert naar een hart vol fluwelige bloementoetsen vooraleer te eindigen in een vibrerende basis die een zweempje muskus en vanille op de huid achterlaat, nog eventjes geaccentueerd door een frisse frambozentoets.

  Luxueuze verpakking

  Qua verpakkingen houden we van de soberheid en het gebruik van de institutionele fuchsia kleur, de zilveren en zuiver witte accenten, de zwaar in de hand liggende flacons, de genereuze potten en de handige reisformaten.

  Zelfs nog voor de producten worden aangebracht, maken we al kennis met een wereld van elegantie en verzorging, een vrouwelijke sfeer waar over elk detail werd nagedacht om uw stijl en levensritme zo goed mogelijk te weerspiegelen.

  DE KWALITEIT

  van expert tot expert

  Omdat zijn criteria voor de samenstelling van zijn producten zo streng zijn, doet
  ICI PARIS XL een beroep op de beste leveranciers. Zo kan steeds een optimale kwaliteit worden gegarandeerd.

  Laboratoria met faam

  ICI PARIS XL wenste een verzorgingslijn te ontwikkelen die volledig coherent zou zijn met zijn reputatie van expert. Daarom deed het een beroep op twee Europese laboratoria die al samenwerken met de grootste cosmeticamerken.

  Geruststellend gevoel...

  De strenge samenstellingscriteria volstaan om zelfs de meest gevoelige huid te behagen. Alle formules zijn vrij van allergenen, parabeen en minerale olie. De productielijn wordt gecontroleerd en is volledig traceerbaar in overeenstemming met de Europese wetgeving voor kwaliteitscontrole Good Manufacturing Practice (GMP) die in Frankrijk en Italië van kracht is.

  ... grote veiligheid

  De uiterst veilige formules werden onderworpen aan een hele reeks wetenschappelijke tests onder dermatologische en oftalmologische controle om hun niet-toxisch karakter te garanderen.
  De claims werden stuk voor stuk bewezen en de gebruikte actieve bestanddelen werden steeds geselecteerd op basis van hun bewezen effect. Zodat u kunt kiezen voor essentiële schoonheidsverzorgingen die hun beloften houden!

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten