Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Vul merk- /productnaam of eancode in
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Bestsellers
 • Acties & Gifts
 • Cadeau ideeën
 • Merken
 • Gratis proefjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen bij ICI PARIS XL
 • Gratis levering en retour
 • Veilig online betalen
 • Veilig betalen

  Betaalmethodes

  Op de webshop van ICI PARIS XL Nederland kunt u altijd en eenvouding uw bestellingen plaatsen, ook als u nog geen klant bent!

  Via iDEAL

  U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

  Hoe werkt het?

  Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. U plaatst uw bestelling in uw winkelmandje en kiest vervolgens iDEAL als betaalmethode. Na de keuze van uw bank, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw vertrouwde internet betaalomgeving, waar uw betaling klaarstaat en u de ontbrekende gegevens invult.

  IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/button_betalen_NL-nl.jpgHet bedrag wordt onmiddelijk van uw rekening afgeschreven en ICI PARIS XL ontvangt een bevestiging dat uw bestelling betaald is. Vervolgens krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

  LET OP! Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden!

  Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl

  Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

  Hoe werkt het?

  IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/button_betalen_NL-nl.jpgOp de pagina waar u uw bestelling kunt afrekenen, kiest u het type creditcard waarmee u wenst te betalen. U voert uw creditcardgegevens in: uw kaartnummer, controlenummerde, geldigheidsdatum van uw kaart en uw naam. Via onze beveiligde SSL procedure en samen met Ogone en u creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling. Als uw creditcard wordt geaccepteerd, wordt uw bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

  Misbruik met uw creditcard.

  Indien u fraude met uw creditcard vermoedt, informeert u ons snel door een e-mail te sturen naar www.iciparisxl.nl/contact of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Ook dient u in dit soort gevallen altijd melding te maken van fraude met uw pas aan uw creditcard organisatie.

  Veiligheid

  Wat en wie is Ogone?

  Ogone is een beveiligd betaalsysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze door geeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. De veiligheid van online betalingen is voor Ogone een voortdurende zorg. Als markleider (Payment Service Providers) beschikt Ogone dan ook over alle nodige certificaten en goedkeuringen van de financiële instellingen/banken om gevoelige informatie te behandelen.

  IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/https_secure.jpgWat is SSL?

  Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

  Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?

  U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)

  Wat is 3-D Secure en SecureCode bij creditcards?

  IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/Mastercard-3D.jpg3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

  Hoe werkt het? Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

  Via web banking (PayPal)

  Hoe werkt het?
  Klanten met een PayPal account kunnen kiezen voor deze betaalwijze. U meldt zich aan bij PayPal met uw mailadres en uw wachtwoord en geeft daarna de toestemming om de betaling te verrichten. Als uw betaling wordt geaccepteerd, wordt uw bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten