Gift Cards

Met een ICI PARIS XL Gift Card geeft je gegarandeerd een cadeau waar hij/zij die ze krijgt met volle teugen van zal genieten!

Ontdek meer

Gift Card saldo checker
ICI PARIS XL Gift Cards

Op dit moment is het niet mogelijk om jouw online bestelling te betalen met een (e)-Gift Card. Deze zijn tijdelijk ook niet verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt jouw (e)-Gift Card besteden in één van onze winkels. We kunnen nog geen indicatie geven wanneer de storing is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Vindt u het lastig om een geschenk uit te kiezen? Dan biedt de ICI PARIS XL Gift Card zeker uitkomst! Op deze manier heeft de ontvanger alle vrijheid om zelf een keuze maken uit ons ruime assortiment parfums, make-up en huidverzorgingsproducten.

De feestelijke verpakking en mooie kaart met ruimte voor uw persoonlijke boodschap maken de Gift Card tot een waardevol geschenk.

Voordelen van de ICI PARIS XL Gift Card

  • Met een minimum bedrag van €7,50 en een maximum bedrag van €150,- kunt u zelf de waarde van de kaart bepalen.
  • Het bedrag kan door de ontvanger in meerdere delen worden besteed, zowel in de ICI PARIS XL winkels als in de ICI PARIS XL webshop.

Raadpleeg het saldo en vervaldatum van uw Gift Card

  • Opvraagbaar bij de kassa in elke ICI PARIS XL parfumerie
  • Online kunt u het saldo van uw Gift Card of e-Cadeaucheque opvragen door het 13 cijferige nummer in te geven dat vermeld staat op de Gift Card of e-Cadeaucheque.

Hoe gebruikt u uw Gift Card in de e-shop?

Voer 13 cijferige nummer van uw Gift Card in het winkelmandje. U ziet onmiddellijk de waarde en vervaldatum van uw Gift Card verschijnen.